Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18396
Players nickname
Giovanni_Siciliano
Suspect ID
28208
Date of violation
Aug 30, 2022
Time of violation
14:15
Proofs
https://imgur.com/a/tBbVkRc

harimiller

Player
Player
pa brate realno ti nista ne dobijes sa tim da ga postavis na forum, jer ti se ne vracaju te semenke,a ja bi na tvom mestu mu samo dao blacklist najvise sta moze i to je to

Biggus Nibbus

Player
Player
pa brate realno ti nista ne dobijes sa tim da ga postavis na forum, jer ti se ne vracaju te semenke,a ja bi na tvom mestu mu samo dao blacklist najvise sta moze i to je to
????????????????????????????????????????????????????????????????
Znaci treba da ostavimo ovakvog lika da igra na serveru i da ode u drugu familiju i da pokrade njih jel si realan ti druze?

Deda Nikola

Player
Player
Moj lični savet, imam 50 ljudi u familiji i nikad mi se nije desilo da je neko ukrao iz skladišta. Kako? Skineš mogućnost svima da koriste skladište, u auta ne ostavljaš ništa izuzev alata za popravku i možda kanister goriva. A ovako inače teško da ćeš bilo šta uraditi

Biggus Nibbus

Player
Player
Moj lični savet, imam 50 ljudi u familiji i nikad mi se nije desilo da je neko ukrao iz skladišta. Kako? Skineš mogućnost svima da koriste skladište, u auta ne ostavljaš ništa izuzev alata za popravku i možda kanister goriva. A ovako inače teško da ćeš bilo šta uraditi
Nama lider nije tu nedelju dana mislis da ne bi to namestili da smo mogli?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom