kada sam se vratio na fz raid kapija je bila blokirana i nitko ju nije cuvao ovo je cist warn
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lice vdmas namerno i ne vidi se sve mozda si namerno to stavio da izgleda ko da je blokriano, samo si ljut sto su te kickali iz ng jer si debil umobolnikada sam se vratio na fz raid kapija je bila blokirana i nitko ju nije cuvao ovo je cist warn
kada sam se vratio na fz raid kapija je bila blokirana i nitko ju nije cuvao ovo je cist warn
Cist CB, mg i okacio pov cele situacije jer si ti mozda udarao taj auto da bi nabio warnkada sam se vratio na fz raid kapija je bila blokirana i nitko ju nije cuvao ovo je cist warn
dobar ti je zabranjen program za snimanjeizvolite duzi pov
necu se mjesati, ali ocigledo je blokiran ulaz u bazu ne znam cemu gubljenjeI ko kaze da je ulaz blokuran mozes proci mozda ne sa 500 na sat ali odes malo brze u levo i eto ti
I snimas sa ne dozvoljenim programomizvolite duzi pov
Namerno nabijanje warna plus G.P.6.17kada sam se vratio na fz raid kapija je bila blokirana i nitko ju nije cuvao ovo je cist warn
brat dobio bl iz fam i iz org pa se sad nakurcio na ng i nabija warnove, jadnoI snimas sa ne dozvoljenim programom