Sve se vidi na POV-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sine to nije jurnjava vec ga udaraju ko debilifearrp 10 auta te jure ne zaustavljash
nije dzabe dobice demorgan najvjvdzaba si prijavio nemaju neformalna i nemoze da im nabijes warm
jel te pito neko?niko te nije pito i uzmi instaliraj drugi program za snimanje obs ti je zabranjen da znashsine to nije jurnjava vec ga udaraju ko debili
procitaj bolje pravila moras snimat sve programe njega sam najbrze upalio bio kad ste se debili pravilijel te pito neko?niko te nije pito i uzmi instaliraj drugi program za snimanje obs ti je zabranjen da znas
nesmejs snimat sa obs citaj malo i kupi bolji komp mislim dok kupish letecemo sa autima miprocitaj bolje pravila moras snimat sve programe njega sam najbrze upalio bio kad ste se debili pravili
cuti majmune bolesni to sto su ti mama i tata kupili komp i sad se flexas sa pc-omnesmejs snimat sa obs citaj malo i kupi bolji komp mislim dok kupish letecemo sa autima mi
au propala zampacuti majmune bolesni to sto su ti mama i tata kupili komp i sad se flexas sa pc-om
hladi ti se mljeko idi spavajau propala zampa
dobices i ti kaznu brate za fear rpSve se vidi na POV-u
kakav obbs snimo je sa amd radeon softweromNe moze se prihvatiti zalba snimano OBS
sry krvi forum threadkakav obbs snimo je sa amd radeon softwerom
90% ljudi koristi a i bude prihvacena pod uslovom da se svi slojevi videNe moze se prihvatiti zalba snimano OBS
ma pusi budaleal ne snima obsom