Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1937
Players nickname
Miladin Black
Suspect ID
1937
Date of violation
Sep 2, 2022
Time of violation
11:05
Proofs
https://files.fm/u/3442auss4

Miladin

Player
Player
Ja kao lice koje vezano od 20 novembra 2021 godine za ovaj server i ko je u drzavnim organizacija,nikad nisam bio u criminalnim strokturama pa tako da zanate zato podnosim Zalbu na ovu organizaciju,Zato sto su mi blokirali broj da nemogu slati oglase jel mi sam ja kroz RP trazio televizor da kupujem jel sam imao pricu zenidbu poklon itd,Znam da je Televizor Ilegalna stvar ali to nije razlog da mi neko blokira broj koji sam kreirao od prvog dana i koji je povezan za sve ustanove drzavne jel sam veliki cin u Vladu,Slazem se ja da su mi rekli da nemoze biti oglas objavljen jel je ilegal a ne da se blokira broj samim tim mi se unistava prica RP koju sam hteo sproves u igri samim tim nemogu vise objavljivat Temp,oglase i slicne stvari koje se rade preko LI.Hvala

NikolaFromDavor

Slavonija u srcu
Player
Ja kao lice koje vezano od 20 novembra 2021 godine za ovaj server i ko je u drzavnim organizacija,nikad nisam bio u criminalnim strokturama pa tako da zanate zato podnosim Zalbu na ovu organizaciju,Zato sto su mi blokirali broj da nemogu slati oglase jel mi sam ja kroz RP trazio televizor da kupujem jel sam imao pricu zenidbu poklon itd,Znam da je Televizor Ilegalna stvar ali to nije razlog da mi neko blokira broj koji sam kreirao od prvog dana i koji je povezan za sve ustanove drzavne jel sam veliki cin u Vladu,Slazem se ja da su mi rekli da nemoze biti oglas objavljen jel je ilegal a ne da se blokira broj samim tim mi se unistava prica RP koju sam hteo sproves u igri samim tim nemogu vise objavljivat Temp,oglase i slicne stvari koje se rade preko LI.Hvala
Najjaci si ti liik

bokaa

Player
Player
Pozdrav, televizor se dobija tako sto nekom opljackas kucu. I kako ja da ti ne odbijem taj oglas? Da li si nekad video televizor na oglasu? Nisi, tacno.

Miladin

Player
Player
Pozdrav, televizor se dobija tako sto nekom opljackas kucu. I kako ja da ti ne odbijem taj oglas? Da li si nekad video televizor na oglasu? Nisi, tacno.
Nije upitanju televizor u pitanju je blokiranje broja ako je vec odbijen oglas, a tv je naveden zbog cega i sta.

Miladin

Player
Player
Pozdrav, televizor se dobija tako sto nekom opljackas kucu. I kako ja da ti ne odbijem taj oglas? Da li si nekad video televizor na oglasu? Nisi, tacno

Broj je blokiran zato sto si kupovao ilegalan item
I to je razlog zasto je blokiran br, nit je ko vredja nit sta ako se ponovi vise puta da neko trazi nesto namerno da zeza LI onda ok ali ja sam trazio nisam znao da nemoze odbijen oglas a zatim blokiran br.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom