U POV se vidi kako me hapsi LSPD pre toga je bio MG teski, ali za to nisam imao snimak. Ja sam iz tog razloga pozvao administratora On je dosao i mene LSPD nastavlja da hapsi(KADA ADMIN DODJE SVAKI RP SE PREKIDA). Admin im nista nije reko vec je nastavio svojim putem. Ja u medjuvremenu ponovo zovem admina on dolazi oni ponovo nastavljaju da me hapse, dok admin ne reaguje. Ja opsujem lika koji je bio tu jer nastavlja da me hapsi admin tek tad krece da reaguje i mene stavlja za EarRape. Sa time se slazem da sam pogresio ali ne znam zasto nije regovao za LSPD. On se preziva kao i Zoky Navarro nacelnik LSPD-a. Znaci da je bio u njegovoj porodici i zato ne dira LSPD i trudi se da ga odbrani. Hvala na citanju zamolio bih da se reaguje! HVALA na citanju, SVAKO DOBRO
ps. izvinjavam se na losem kvalitetu nemam jak komp pa je verovatno zbog toga i da snimam preko graficke mogu i da dokazem ako treba pov i za to..
ps. izvinjavam se na losem kvalitetu nemam jak komp pa je verovatno zbog toga i da snimam preko graficke mogu i da dokazem ako treba pov i za to..