Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12165
Players nickname
Benjamin Abecassis
Administrators nickname
Mina Morell
Date
Sep 2, 2022
Time
22:23
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/184793/#post-660387

Benjamin Darkin

Player
Player
Pozdrav.
Dosao sam da pitam da li biste mogli da mi uklonite upozorenje. Vozio sam se auto putom kad sam na fam-chatu dobio poruku da se uputim ka zatvoru. Tamo sam dosao, popeo sam se na krov i trazio moje iz familije. Usao sam u zatvor jer nisam mogao da ih nadjem i instant su krenuli da me jure policajci kod zatvora. Ja sam bezao zato sto sam imao oruzje na sebi i nisam zeleo da me uhapse. Tada je ostao samo jedan da me juri i njega sam krenuo da pucam i ubio sam ga. Nisam znao da je bio neki event u pitanju i bilo mi je okej. Zbog toga je bilo upozorenje. Sada kad sam zeleo da se zaposlim u SAHP zato sto volim policijski rp, nisam mogao zato sto imam upozorenje. Znao sam perfektno pravila covek koj me je ispitivao je bilo zadivljen kako sam znao i trik pitanja koja predhodni nisu znali. Kada je hteo da me ubaci u organizaciju pisalo mu je da imam upozorenje i da nije bilo moguce ubaciti me, tako da bih vas molio da mi sklonite upozorenje. Volim ovu igricu i ne volim sto mi je onemoguceno da igram ulogu u istoj.
Jos jednom vas molim da mi sklonite upozorenje.

Srdanac pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom