Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved LSPD Fail RP | ID 7495 ID 20824 ID 4674 ID 27753

Status
Not open for further replies.
Your ID
24048
Players nickname
Coda Milicevic
Suspect ID
7495 20824 4674
Date of violation
Sep 4, 2022
Time of violation
19:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/rs/

David Badbadovic

Player
Player
Pov dostavljen administraciji, na pov-u se jasno vidi kako me je lice pod id-ijem 7495 udaralo da ne kazem maltretiralo i udaralo pendrekom dok sam bio u lisicama i dok su svi ostali pripadnici LSPD-a gledali i uzivali u tome....nakon toga me lice pod id-ijem 7495 ubija a ja ostajem vezan u svojoj celiji i nakon toga kad su se vratili pitao sam ih da mi skinu lisice nakon cega su oni poceli da me ismejavaju i odbili su da mi skinu lisice te sam ja ostao vezan....

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite video dokaze.​
  • Čeka se odgovor ID-a 24048.

Ima 4 sati da odgovori.

Miyagi Chang

Sensei
Player
Pov dostavljen administraciji, na pov-u se jasno vidi kako me je lice pod id-ijem 7495 udaralo da ne kazem maltretiralo i udaralo pendrekom dok sam bio u lisicama i dok su svi ostali pripadnici LSPD-a gledali i uzivali u tome....nakon toga me lice pod id-ijem 7495 ubija a ja ostajem vezan u svojoj celiji i nakon toga kad su se vratili pitao sam ih da mi skinu lisice nakon cega su oni poceli da me ismejavaju i odbili su da mi skinu lisice te sam ja ostao vezan....
Burazeru nisi stavio POV. Link video dokaaza

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 7495 dobit će kaznu za FailRP

(dokazi su validni dostavljeno kao asistent administracije)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom