Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27823
Players nickname
Vladimir_Armone
Administrators nickname
Killua_Dior
Date
Sep 4, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/P6hzMIA

Rakun

Player
Player
Ban appeal.Dobio sam ban zbog treceg warna.Warn sam dobio zbog G.P. 16.5.Sinoc kad sam bio u gradu krao sam auto.U centru grada sam ga skenirao i pronasao poceo ganjati i govoriti da zaustavi vozilo.Lik koji je vozio me je ignorisao i bjezao prema Fam house-u.Izmakao sam mu iz vida ali sam znao otprilike gdje je.Zato mislim da sam imao validan razolg da ga ubijem jer se on nije htio zaustaviti.Dokaz da je on bjezao od mene je i on sam objavio na svom profilu na forumu.Dokaz o tome ostavljam u sekciji proofs.

DealWith Franka

Player
Player
Slusaj malo POV, nigde nisi ni rec rekao. Ako ti dobijes unban zahtevam da se unbana moj main ID 3996 jer sam napravio CL zbog toga sto si me ubio!

DealWith Franka

Player
Player
Ban appeal.Dobio sam ban zbog treceg warna.Warn sam dobio zbog G.P. 16.5.Sinoc kad sam bio u gradu krao sam auto.U centru grada sam ga skenirao i pronasao poceo ganjati i govoriti da zaustavi vozilo.Lik koji je vozio me je ignorisao i bjezao prema Fam house-u.Izmakao sam mu iz vida ali sam znao otprilike gdje je.Zato mislim da sam imao validan razolg da ga ubijem jer se on nije htio zaustaviti.Dokaz da je on bjezao od mene je i on sam objavio na svom profilu na forumu.Dokaz o tome ostavljam u sekciji proofs.
Usput taj dokaz je totalno netocan, nigdje se ne cuje kako si ti ista rekao nit je iznad tvog ID-a znak da govoris

Status
Not open for further replies.
Top Bottom