Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19694
Players nickname
Nemanja Gambino
Administrators nickname
Luka Immortal
Date
Sep 4, 2022
Time
22:01
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=f9Q8qhLzsPk

Knezevic Nemanja

Player
Player
Dobro vece ljudi. Ja sam skoro pa novi u gradu i uopste nemam nameru nekog da prevarim. Procitao sam pravilo broj 1.9 to je Zabranjeno je izbjegavati naše sustave prodaje/kupovine. Ako izbjegavate POREZ (npr. prodaja/kupovina/trgovina kućom/predmeti/automobili/odjeća za 1k, a zatim uzimate novac) | BAN 60 dana .
Molio bih administraciju da reaguje i da me unban, da mi vrati mercedesa c63 i torbicu supreme. jer je id 17887 prvi rekao da se menjaju kola za kola i plus ce mi dati torbicu. pre toga je rekao on ce sve objasniti i to je to. Spomenuo je 1000$ i ja nemam nista sa tim ja sam samo pitao sta treba da radim posto nisam upoznat sa pravilnikom grada bas najbolje ja se izvinjavam zbog toga, kao sto rekoh generalno sam nov moze se reci. Tako da zahtevan unban i povracaj mercedesa c63 i supreme torbice. Dokaz cu opet da postavim ovde link.I samo da se zna nemam nista protiv administracije samo neka me razume da nisam ja kriv kao sto se vidi na snimku on je prvi sve rekao. Molim vas za unban i povracaj mercedesa c63 i supreme torbice. Hvala najlepse. I plus strimam na youtube sada nemam kontent a juce sam krenuo da strimam. imate i dokaze na kanalu Gaming Rooly.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom