Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3996
Players nickname
Tea_Ash
Administrators nickname
Killua_Dior
Date
Sep 5, 2022
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=VWzQwF1Q5wM

te0vichh

Player
Player
Pisem ovaj unban appeal jer sam dobio ban za 3 warn. 3 warn je bio CL odlucen od administratora Killua Dior. Mislim da je ova zalba totalno netocna jer sam ja otisao F1 kod fam house nakon sto me lik ubio kod fama. Ja se nisam sa njim pucao nit se pokusao te nisam pokusao napravit LTA jer me nije mogao robat i da je htio, a nije mi mogao uzeti nista osim auta kog je vec ukrao prije nego sam otisao F1. Zahtjevam unwarn te da se unbana moj nalog i ostave prijasnja 2 warna iz razloga jer nisam nista skrivio posto to nije CL.

te0vichh

Player
Player
Pisem ovaj unban appeal jer sam dobio ban za 3 warn. 3 warn je bio CL odlucen od administratora Killua Dior. Mislim da je ova zalba totalno netocna jer sam ja otisao F1 kod fam house nakon sto me lik ubio kod fama. Ja se nisam sa njim pucao nit se pokusao te nisam pokusao napravit LTA jer me nije mogao robat i da je htio, a nije mi mogao uzeti nista osim auta kog je vec ukrao prije nego sam otisao F1. Zahtjevam unwarn te da se unbana moj nalog i ostave prijasnja 2 warna iz razloga jer nisam nista skrivio posto to nije CL.
S time da smatram da to nebi trebao da bude CL jer je lik prekrsio pravilo te me ubio kod fam house i ja sam imao pravo da odem F1 te da ganjam svoj auto koj je ukrao nakon krsenja pravila sa nekim svojim retardiranim drugom

Ivkezz

Player
Player
Neces dobit unban. Slijedeća žalba rezulitrat će se spamingom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom