pokradene stvari iz fam vozila zatim napustila porodicu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije problem to sto je uzeto nego na poziv da se resi se pravi lud zato sam ga okacioSto je pokrao ubi boze hahahah, jadan covek nema priliku ni da igra vi ga vec okacili. Ja bih povukao zalbu iz sazaljenja ti kako zelis
ja bi mu dao jos toliko da zna da ispostuje ali nezna veruj mi nesto sto najvise mrzim je kradjaVazi lepi moj, necu se mesati. Meni je samo zao sto je početnik i to i verujem da ne zna da se to ne sme. Vrv je dete. Ja bih mu oprostio..
Bukvalno,a i zamisli brate za manie od 50k unistis nekome rp nalog ili ono..Dete je aj da je ukrao bog zna sta ili da mu oprostis pricajte..Meni su krali pa smo resili tako sto su mi vratili 2x više onoga sto su uzeli..Koja bre kradja, ovo nije nista. Resi ovo IC, nemoj da smaras admine oko ovoga...
Posalji meni 1m na 17794I da ti napomenem to sto ti je ukrao vredi mozda max 100k evo jami se ingame kad me budes video 11508 id dacu ti pare ono jadno je da ga kazis za ovo lik je nov i jos ne zna da to ne sme raditi
sine jedna slika nije dovoljna za kradjuevo snimka