Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Generalno pravilo 5.3 | Luka Immortal

Status
Not open for further replies.
Your ID
3289
Players nickname
Sisoje Bregana
Administrators nickname
Luka Immortal
Date
Sep 5, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/HjgWZA6

Sisoje

Player
Player
Danas dok sam igrao i radio u glavnoj bolnici, jailao me je admin Luka Immortral za G.P 2.1 jer sam se zvao Sisoje, vise puta mi se desilo da su me admini upozorili da mi ime nije po RP-u. Kada ukucate na google-u Sisoje izadje vam svetac iz Egipta. Ja sam mu rekao Sisoje je bog na sta mi je on rekao da je to vulgarno, i da ne mogu da koristim ime svetca, a ja se nisam zvao Sisoje Veliki kao bog nego Sisoje Bregana, onda sam ga pitao kako on onda moze da se zove Luka jer postoji i sveti Luka. Onda sam promenio ime i pitao ga jel si srecan. Mutao me je na 180 minuta i zvao sam ga da dodje i zato sto sam bio besan udario ga rukama. Nakon toga sam dobio ban za vredjanje administracije. Shvatam da nisam mozda trebao da budem tako drzak ali ne vidim kako sam vredjao admina ako sam ga pitao jel srecan sto sam promenio ime i udario ga. Ocekujem da ukoliko admin ima POV pokaze vecima adminima i da oni odluce da li cu dobiti unban. Hvala jos jednom u svakom slucaju.

Evo dokaza da postoji svetac Sisoje i da je to realno ime:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom