Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3293
Players nickname
Carlo_Colucci
Administrators nickname
Spooky_Zero
Date
Sep 6, 2022
Time
16:00
Proofs
//

Neloe33

Player
Player
Bez razloga mi se daje BAN 7 dana, administrator koji ne zna pravila, o cemu mi pricamo?
Imao sam situaciju gdje sam zvao i pratio je cijelo vrijeme, dosla su 2 FIBa da se vrte oko porodicne kuce, gdje se lik 1 put zabio u mene i oni izasli hapsiti me, i 2 put isti lik ispred porodicne kuce preko puta Teniskog terena se zabija u mene, i isti FIB mene dolazi ubijat hapsit itd itd, gdje se ja branim tako sto zovem ADMINa, koji speca situaciju i ne rjesava nista, i odvezli su me u FIB bazu da se ne bi ofirali zbog toga sto je tu jedna od najjacih porodica, znaci kreteni KRSE RP PRAVILA, i gdje se on porta u FIB bazi i kao on zeli da rijesi stvar, a nista nije poduzeo, prije toga je meni jedan od likova rekao da ne jedem govna, gdje sam ja njima rekao da ih jebem u oci, i izasao sa servera, jer ja necu da se meni namijesta RP itd itd, jer sam imao povecu kolicinu stvari kod sebe a oni su to znali, gdje se ja logujem na server ban 7 dana, uredu ako je za bana, zasto nisu dobili i oni koji su mene isto tako vrijedjali?Nekorektno je to sa njegove strane, puno su ljudi pustili muda i jebe mi se stvarno za ovo sve, nije problem ni u banu, vec u tome sto se krsi moj RP, cemu potpomazu i ovi likovi, toliko od mene i ja se necu ni vracati vise na GrandRP sretno vam bilo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom