Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21400
Players nickname
Ivica Monte
Administrators nickname
Alex Ackerman
Date
Sep 7, 2022
Time
00:10
Proofs
https://imgur.com/475PdRd

Ivica Monte

Player
Player
Zalim se zato sto 2 administratora su doneli razlicne odluke i sam dobio 2 kazne za situacija koju je diskutabilnu.
Od admin Kristina sam dobio upozorenje a od Alex sam dobio jail 180 minuta.

6.13 Ograničeno je ubijanje osobe u nesvijesti kako bi se izbjeglo stanje RP (ubojstvo iz milosrđa). | Demorgan 120 min ili UPOZORENJE

Nije ozbiljno ovo sa strane administracija i zato trazim unwarn i unjail.

Filip Stefanovic

Pozdrav
Player
Ja takodje trazim unjail zbog velike greske koju je Administratorka Katarina ucinila GP 6.15 Mi smo njih lepo upozorili iako se mozda to ne vidi na POV-u tako da mislim da nije u redu da budem u demorganu jer ja nista nisam uradio pogresno da bih prekrsio bilo koje pravilo

Ivica Monte

Player
Player
Ja takodje trazim unjail zbog velike greske koju je Administratorka Katarina ucinila GP 6.15 Mi smo njih lepo upozorili iako se mozda to ne vidi na POV-u tako da mislim da nije u redu da budem u demorganu jer ja nista nisam uradio pogresno da bih prekrsio bilo koje pravilo
Druze stvarno ne zanima me. Vidis da imam svoje muke i daj molim te bez komentare.

Gary Shuxna

Blocked
Blocked
RDM ... WARN na Hydrante

Status
Not open for further replies.
Top Bottom