Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pravilo Pljačke | ID 5852, ID 3279, ID 3991, ID 1416.

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Jeff Seid
Suspect ID
5852, 3279, 399,1416
Date of violation
Nov 2, 2021
Time of violation
12:41
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=VcIqIAMl1is

Jeff Seid

Player
Player
Evo kao šta na videu zaustavljaju nas obojicu nasred autoputa nije problem. Nego je problem što je njih 4 igraca na nas 2 na videu se moze cuti kako dva puta govore izadjite obojica. Ja sam se opozvao na pravilo odmah jer zadnji put mi je bila ista situacija samo tada se pojavio admin Nikola Obama i koji je sprijecio pljacku druge osobe dok su mene opljackali. Opozvao sam se na pravila jer mi je receno da ne dopustim da nas dvoje pljackaju manje od 6 ljudi i da imam pravo na to. Poslat cu jos jedan video u deskripci poslije gdje je dosao lider bande Marabunte i on me je opljackao nakon sta sam mu ja ispricao kako su nas pokusali dvojicu da pljackaju. Ja razumijem da je ona druga osoba pobjegla, ali to ne umanjuje cinjenicu da su oni imali namjeru da pljackaju nas dvoje. Ako je moguce zahtjevam povrat 50.000$.

LINK 2:

Luka Tomson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Postavite video dokaze, imate 4 sata da ispravite žalbu.​

Luka Tomson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • ID 5895 je pobjegao tako da ste vi ostali sami te to nije PG, tako da će ID 5895 biti kažnjen.​

Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netočna, slobodno podnesite žalbu.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom