Zahtevam pov od momka koji me je ubio jer smatram da ima nedozvoljen redux ili cheat.Imam i pov od kolege na kom se vidi odakle me je momak ubio odatle nije mogao da me ubije jer sam bio iza ventilacije.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mele 1 Diamond family 0ma evo stizee pov HAHAHAHAHAHA
Kaze nam dete od 15 godina idi u skolu klinac ne jedi govna ovdeIDE GAS KIDOVI
Na snimku od meleta se niti vidi objekat ventilacije niti se vidi drugi igrac (viktor, snimak iznad) cak i da moze da se puca kroz vent, zar nije varanje da ti ne vidis objekte a vidis ljude iza njih?
I popravi ponasanje sine nemoj roditelji da ti vide sta pises po internetu izvuce ti
bro ja vidim objekte redux mi nije nedozvoljen ono DSYNC je u pitanju a i to sto oni i vi nemate ruke no meine problemNa snimku od meleta se niti vidi objekat ventilacije niti se vidi drugi igrac (viktor, snimak iznad) cak i da moze da se puca kroz vent, zar nije varanje da ti ne vidis objekte a vidis ljude iza njih?
I popravi ponasanje sine nemoj roditelji da ti vide sta pises po internetu izvuce ti usi
Ne znam ja druze sta je u pitanju, na tvoj snimku je ocigledno neki problem, da ne spamamo dalje sve sto je trebalo da se dostavi od dokaza je dostavljeno neka admini odluce.bro ja vidim objekte redux mi nije nedozvoljen ono DSYNC je u pitanju a i to sto oni i vi nemate ruke no meine problem
Ajde prestani se kurcit samo pokazujes koliko si jadan i koliki smo ti trn u oku jer gje god nas vidis samo iz ciste ljubomore moras provocirati. Niko ti nista nije napravio dostavi sta je trazeno i budi normalan... Kako se kaze ko visoko leti taj nisko pada.bro ja vidim objekte redux mi nije nedozvoljen ono DSYNC je u pitanju a i to sto oni i vi nemate ruke no meine problem