Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Personalna biografija | Kyle Fox | ID:15394

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mixa Dior

Player
Player
Ime: Kyle Fox
Pol: Muski
Godine: 23
Datum rodjena: 24.11.1999
Drzavljanstvo: Amerika
Poreklo: Nemac
Mesto rodjenja: Los Santos
Otac: Sebastian Kiron
Majka: Viktoria Veressan
Visina i tezina: 175cm / 74kg
Vrsta tela: Visok, mršav, mišićav
Boja ociju: Braon
Boja kose: bela
Tetovaze: nema
Osobine: Vozač, radnik, strpljiv, intelegentan, snalažljiv...
Mihajlo se rodio 24. Novembra 1999. godine.
Majka mu se zove Viktoria, a njegov Otac Sebastian. Kyle je posle svoje 20 godine izbačen iz kuće i po naredbi oca da ide da traži devojku. Ali zato Kyle nije imao novca za nov apartman, te je morao da živi na ulici. Svake noći je spavao na klupi i gledao zvezde. Prilikom gledanja zvezda, došao je opasan gospodin pod imenom Don Baky koji je bio obučen u crnom kaputu i crnom šeširu. Podsećalo ga je na mafiju, te se Kyle sakrio iza klupe zbog svog straha. Rekao mu je gospodin Baky da se ne plaši, jer neće mu ništa. Tu se Kyle smirio i prišao gospodinu. Upoznavali su se i pričali o stvarima tokom života. Baky je saznao da Kyle nema novca i zato živi na ulici, pa je zato ponudio Kyleu posao gde će za manje od dve godine postati milioner. On je naravno prihvatio, jer nije mogao da se zaposli na bilokakvim poslovima. Nakon što se pridružio, učio je da krade i da se rukuje sa hladnim i vatrenim oružjem. Posle 2 godine, Kyle je otišao na najveći dogadjaj. Taj dogadjaj je bila pljačka banke. Otišao je sa svojom grupom mafijaša i sa svojim gazdom Bakyem. Prilikom pljačke, upucali su gazdu u srce, tu je došao Kyle i čuo Bakijeve zadnje reči. Njegove reči bile su: Obećaj mi nešto, obećaj mi da ćeš voditi celu grupu i da ćete ići raditi pljačke. Posmatraću vas sa neba i navijaću za vas. Čuvaj mi se i budi mi zdrav. arhhhh.
Tu je gazda preminuo. Kyle je okupio grupu i otišli su u svakakve vrste pljački.
    • Zbog svog iskustva sa oruzijem Kyle moze da se suprotstavi 1 prema 2
    • Moze da koristi legalno i ilegalno oruzje u organizaciji i van nje jer je u legiji stranaca naucio sve o oruziju (oruzije sa xxx oznakom)
    • Zbog oziljaka na oku moze nositi masku uvek
    • Zbog obuke u Legiji stranaca Kyle moze koristiti Heavy sniper,heavy shotgun i heavy machinegun
    • Zbog veštine, Kyle može da krade auta, dok je u legalnoj organizaciji
    • Zbog gazde Bakya, moze da vozi bilo koji auto po off road putem
    • Zbog gazde Bakya, naucio je da moze da vezuje lisice sa revolverom u ruci i da moze da vrsi prvu pomoc sa revolverom pod miskom.
    • Kyle je kratak sa zivcima te lako moze da se iznervira i da ubije lika
    • Kyle moze da pretrazuje druge ljude koji ne dizu ruke.
    • Kyle mozeda pretrazuje druge ljude koji su ispred njega
    • Kyle moze da vadi druge zatvorenike iz zatvora
    • Kyle moze davati stvari i pasos preko resetaka u zatvoru

Status
Not open for further replies.
Top Bottom