Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zahtjev za povrat novaca G.P 6.3 | Jerry Thompson

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18582
Players nickname
Borna Strbad
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
May 31, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/Ic0Y9sw

Borna Strbad

Player
Player
Dobro Veće draga Administracjo ! Pišem ovaj zahtjev sa razlogom što mi je potreban taj novac što mi je bio oduzet radi bana , Razlog bana je bio krađa iz skladišta države organizacije FIB. Ja znam da sam tu pogriješio što sam to uradio, zato vas molim da mi vratite novac koji sam imao obečajem da se takavi iscidenti više nikada neću dešavati barem kada ja igram na serveru.MOLIM VAS🙏

Dobio sam ban. Razlog G.P 6.3
DATUM bana 31.05.2022 00:00
Admin koji me banao Jerry_Thompson

Gogs

Player
Player
Dobro Veće draga Administracjo ! Pišem ovaj zahtjev sa razlogom što mi je potreban taj novac što mi je bio oduzet radi bana , Razlog bana je bio krađa iz skladišta države organizacije FIB. Ja znam da sam tu pogriješio što sam to uradio, zato vas molim da mi vratite novac koji sam imao obečajem da se takavi iscidenti više nikada neću dešavati barem kada ja igram na serveru.MOLIM VAS🙏

Ako imate POV okacite na forum

Vukasin Siciliano

Player
Player

Unban nije bio dovoljan😐

Ruždo Prangija

◇♧◇♧
Player
samo da znas jedini nacin da dobijes unban kad krades iz skladista... je da ti se obrise sav novac tako se ne vraca novac

Ivkezz

Player
Player
1662762289958.png

Sam si se složio. Odbijeno​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom