Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9197
Players nickname
Ilija Bee
Administrators nickname
Luka imortal
Date
Sep 10, 2022
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

ilija sprdandzija

Player
Player
Draga administracijo pre svega hteo sam da vam se zahvalim na ovom divnom projektu dobio sam ban za 3.2 jer sam rekao liku da zivi u babinom podrumu i igra gta mislim da nije u redu ja mu nisam opsovo babu ili bilo sta slicno stavljam zalbe i odbijaju mi nije u redu igram grand od pocetka i sad dobijem ban zbig glupost da sam mu uvredio babu pa i ok da dobijem ban ali ja sam njemu spomenuo ja vas molim da sagledate jer ne mogu da cekam jos 6 dana a dobio sam ban za nesto bez veze razmislite o ovome i odlucite

ilija sprdandzija

Player
Player
Draga administracijo pre svega hteo sam da vam se zahvalim na ovom divnom projektu dobio sam ban za 3.2 jer sam rekao liku da zivi u babinom podrumu i igra gta mislim da nije u redu ja mu nisam opsovo babu ili bilo sta slicno stavljam zalbe i odbijaju mi nije u redu igram grand od pocetka i sad dobijem ban zbig glupost da sam mu uvredio babu pa i ok da dobijem ban ali ja sam njemu spomenuo ja vas molim da sagledate jer ne mogu da cekam jos 6 dana a dobio sam ban za nesto bez veze razmislite o ovome i odlucite
Molim vas sagledajte ovo i odlucite smanjit emi kaznu ali stvarno da zbog glupost dobijem ban nije lepo pogresio sam nisam znao da ne smem da spominjem babu ili npr dedu molim vas jos jednom sagledajte ovu zalbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom