Ovako, dosao sam u FIB da se zaposlim, dolazi id 28530 bez radne uniforme i glumi ludilo. Prvo sto je toksican i bezobrazan, na moje ,,bio sam u svim organizacijama sem u FIBu" on odgovara sa ,,pa mislim da ce tako i da ostane", u smislu nisi ti za FIB, treba napomenuti da nema svoju biografiju koja mu dozvoljava da bude tako bezobrazan. Silazim do garaze prilazi mi jos jedna obicna KIDARA i ja kazem da pozovu viseg cina i kad mi visi cin kaze da ne primaju nove onda cu im poverovati i skloniti se. Ne mogu njima da verujem jer mi nisu dali ni legitimaciju, niti su u radnoj uniformi. ID 28530 pocinje da mi odbrojava 5 sekundi, ja se SKLANJAM sa podrucja FIBa i on na TROTOARU u GREEN ZONI mene tejza. Zatim me hapsi za nepotcinjenost i daje mi 75 meseci + samica bonus 10. Radio sam u SAHPu do pre 2 dana i znam da se za nepotcinjenost daje 60 meseci. Usput, nepotcinjenost je kada neko ne postuje sluzbeno lice. U kom momentu ja nisam ovog lika postovao? Na putu do zatvora nista nisu pricali IC, i on ispred zatvora ZNA odjednom da smo ja i ovaj vozac iz FIBa iz iste FAM, sto je MG, jer ocigledno pricaju OOC na discordu i on te informacije prenosi IC. Zatim njegov kolega pravi PG kada skrece sa autoputa ka zatvoru, a potom me u zatvoru pretrazuje dok sam u lisicama i njegov kolega me vuce i radi PG. Zatim PONOVO radi PG i vezuje me od napred kad odluci da me vodi u samicu. Ne znam sta ovakvi ljudi traze u FIBu i zasto ih iko prima tamo. Sto se mene tice, ne morate sankcionisati ceo FIB, jer nisu svi ovakvi, ali zahtevam da ova dva lica budu kaznjena NAJVECOM MOGUCOM kaznom, pogotovo ID 28530 zbog svega sto je uradio. Hvala!