Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
502
Players nickname
MIrko_Shakur
Administrators nickname
Ante_Djukela
Date
Sep 11, 2022
Time
7:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=UA1_M0RfuYM

mirkomarac

Player
Player
Dobro vece postovana administracijo. Ovakva je situacija, vidi se u povu da sam malo priznajem baitao policiju i ona je izasla i pukla me jednom pa sam se ja sakrio i ustekao za svoju sigurnost jer ih je bilo dvojica policajaca i vise i ustekao sam se da se popucamo kao ljudi i ja sam njih pukao jednom i seo u auto jer su i oni poceli voziti, ovo nije bait niti izbegavanje RP situacije kako je naveo postovan Administrator Ante Djukela. Ja sam se samo brinuo za svoju sigurnost i dobio upozorenje zbog toga a nisam ga ni hitao niti on mene, tako da nema razloga da dobijem upozorenje zbog G.P 6.15 ( RDM ), ja mislim da sam nepravedno kaznjen a veci cinovi Administracije ce odluciti da li sam pravedno kaznjen ili ne ali ja mislim da nisam

Ivkezz

Player
Player
Generalno Pravilo 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI

Odbijeno, Administrator je donio ispravnu odluku​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom