Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Dzoni Marco

Player
Player
Ime porodice: Panteri

Ime vlasnika porodice i ID: Dzoni Marco 27599

Broj kuće od porodice: 494

Ime i tag vlasnika porodice na discordu: NikolaM#7901
Forum vlasnika: https://gta5grand.com/forum/members/68604/

Logo familije:
36f6621ce19961d599ec96fc60234eab.png

Istorija porodice:
Ja sam Dzoni Marco dolazim iz jednog malog mesta blizu Uzica.Sve je pocelo u srednjoj skoli kad sam prvi put probao drogu,onda me je prijatelj Marko uveo u posao prodavanja droge.Prodavao sam gram po gram u srednjoj skoli i zaradjivao solidne pare.Kad sam zavrsio srednju skolu Marko i ja smo se doselili u Uzice.Nismo imali para pa smo hteli da se uclanimo u lokalnu bandu Panteri.Kad smo usli u bandu nismo imali ni dinara pa smo krenuli da obijamo stanove i kuce.Posle nekog vremena smo kupili i nas prvi auto BMW M5 E34.Sa bandom smo zauzimali teritorije sirom Uzica i postali smo najuticajnija banda u gradu.Posto sam se dobro pokazao u ratovima bandi dobio sam pod lidera bande.Zaradjivali smo brdo love trosili smo dosta u klubovima dok jednom kad smo se vracali iz kluba mi je zazvonio mobilni.Zvao me je lider i u zurbi rekao da nam je protivnicka banda napravila zasedu i da mu hitno treba pojacanje.Odmah sam dosao sa momcima i krenula je jaka pucnjava gde je lider ubijen a ja sam pogodjen u grudi te sam sav u krvi pao na zemlju.Probudio sam se u bolnici gde sam od Marka saznao da su u zasedi zauzeli glavnu vilu bade bez lidera i pod lidera banda se raspala na vise te su visi cinovi napravili svoje bande i odcepili se.Posle 3 meseca sam izasao iz bolnice i kada sam stigao na bankomat pisalo je da mi je racun zamrznut.Tad smo Marko i ja sa preostalim parama odlucili da odemo iz zemlje u Ameriku i da pocnemo ispocetka dosli smo u grad Los Santos.Nasli smo posao elektricara gde smo radili i skupili pare za kucu,kupili smo i nova auta te smo kasnije odlucili da cemo se opet poceti baviti kriminalom.Osnovali smo familiju ubacili dosta novih ljudi i krenuli smo da pljackamo prodavnice i da zaradjujemo pare tako smo skupili za bolju kucu i jos bolja auta.
Cilj familije:Da budemo najaca familija u gradu
Pravila familije:
Svaki clan familije duzan je da se odazove kada Fam nesto organizuje (lider) Ili kada ga Oficiri ili majori pozovu na neki zadatak

1 Duzni ste postovati vise Cinove
2 Svi cinovi su duzni da uzmu bodove za fam
3 Semenke placamo 20 semenki 20k
4 Dobijanje cinova familije se dobija skupljanjem semenki,donacijama ili resavanjem zadataka koje lider zada
5 Ne ostavljate auto bez goriva da ne moze da se upali
6 Postovanje svih RP pravila
7 Svaki clan koji vozi Fam vozilo pre napustanja igre treba da odveze vozilo nazad u Garazu u FAM kucu tamo da ga ostavi a privatna vozila se smeju ostaviti samo iza kuce na parkingu
8 Ko izace iz familije duzan je da vrati odecu familije
Rankovi:
Vojnik panter
Oficir panter
Kapetan panter
Zamenik panter

Last edited:

Ivkezz

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na diskordu.

Kevin Elkhabib

Player
Player
Aplikacija odbijena.​
  • U kuci 494 nema porodice, ID 27599 Nije lider neformalne porodice.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom