Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27313
Players nickname
Sale Westbrick
Administrators nickname
Alex Ackerman
Date
Sep 12, 2022
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/191997/

Sale

Player
Player
Dobio sam ban na 60 dana zbog radjena zamene za 1k odnosno ne postovanje ingame sistema razmene, ja se izvinjavam i nisam imao losu nameru rado bih uradio normalnu zamenu ali je situacija bila takva da smo hteli da se menjamo auto za kavez sa psom. Takva zamena ne moze da se odradi direktno ja bih rado odradio tako da moze, nece se ponoviti i kao sto rekoh nisam imao losu nameru i od sada cu kada je ovakva situacija iskljucivo menjati kroz pravu razmenu ili kupovati stvari za pare. Jos jednom se izvinjavam samo sam hteo da ucinim i njemu i meni ali se izpostavilo da me je prevario i naneo i meni i njemu kazne, ja se izvinjavam i zeleo bih da dobijem drugu sansu, dokaze o svemu mozete videti u okacenom linku, hvala.

Sale

Player
Player
Dobio sam ban na 60 dana zbog radjena zamene za 1k odnosno ne postovanje ingame sistema razmene, ja se izvinjavam i nisam imao losu nameru rado bih uradio normalnu zamenu ali je situacija bila takva da smo hteli da se menjamo auto za kavez sa psom. Takva zamena ne moze da se odradi direktno ja bih rado odradio tako da moze, nece se ponoviti i kao sto rekoh nisam imao losu nameru i od sada cu kada je ovakva situacija iskljucivo menjati kroz pravu razmenu ili kupovati stvari za pare. Jos jednom se izvinjavam samo sam hteo da ucinim i njemu i meni ali se izpostavilo da me je prevario i naneo i meni i njemu kazne, ja se izvinjavam i zeleo bih da dobijem drugu sansu, dokaze o svemu mozete videti u okacenom linku, hvala.
I da napomenem, ne mislim da je ovo greska ili bilo sta slicno, po pravilima sam zasluzio, ali kao sto sam vec rekao lose namere nije bilo nikad nikome nista nisam lose radio samo zelim da uzivam u igri i da se zezam u slobodno vreme i zbog toga bih zeleo drugu sansu, nece se ponoviti, hvala.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom