Pozdrav,danas sam pokusao da udjem na server i video sam da mi je account blokiran,istog trenutka sam se obratio Muji i receno mi je da sam banovan za kradju stvari iz warehousa(tjst organizacije).Dok sam bio na poziciji lidera Bloodsa napravili smo dogovor o prodaji metkova za assualt rifle i jos nekih ostala oruzija koje niko nije koristio.Predlog za to su dali moji clanovi oragnizacije zato sto su videli da na dan pravimo previse municije,oruzija za nase tadasnje standarde i da imamo dosta viska naourzanja i ostlaih stvari.Plan je bio da zauzmemo svaku tezgu na black marketu i da prodajemo oruzija,municiju i ostale stvari.Posto nismo bili u dobroj finansijskoj siutaciji,a teritorije nam nisu bas isle,to nam je bio skoro jedini nacin dobre zarade,bas smo dobri bili sto se tice toga.Samim tim bi clanovi organizacije krenuli da dobijaju plate na sat vremena igranja.
Blokiran mi je nalog zbog pravila 1.2 koji glasi ovako:
- Zabranjeno je koristiti skladište organizacije u osobne svrhe
Realno mislim da sam banovan zbog nespourazuma,stvarno mi je zao sto izgleda kao da sam prekrsio pravilo 1.2,ali mogu da se zakunem da to nije tako bilo.Ako je moguce zelim da mi se pruzi druga sansa,nikad nisam imao ovakvih problema i bukvalno se niko nikad nije zalio na mene da sam bilo sta lose napravio.Hvala unapred!
Cesar Casella
INFORMACIJE:
VAS ID:299
DISCORD:Igor Putin#5416
Dodatno:zahtev za unban
Blokiran mi je nalog zbog pravila 1.2 koji glasi ovako:
- Zabranjeno je koristiti skladište organizacije u osobne svrhe
Realno mislim da sam banovan zbog nespourazuma,stvarno mi je zao sto izgleda kao da sam prekrsio pravilo 1.2,ali mogu da se zakunem da to nije tako bilo.Ako je moguce zelim da mi se pruzi druga sansa,nikad nisam imao ovakvih problema i bukvalno se niko nikad nije zalio na mene da sam bilo sta lose napravio.Hvala unapred!
Cesar Casella
INFORMACIJE:
VAS ID:299
DISCORD:Igor Putin#5416
Dodatno:zahtev za unban