Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18787
Players nickname
Richard Darkin
Administrators nickname
Mina Morell
Date
Sep 13, 2022
Time
18:39
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/193639/

Richard Darkin

Player
Player
Dobar dan, juče sam dobio 30 dana ban za Generalno Pravilo 6.17 nakon što sam postavio žalbu na igrača koji je uradio LTA. Nisam snimao sa "OBS" ili nekim slicnim programom, već sa "Nvidia Geforce Experience" programom koji većina ljudi koristi. U sred videa se moglo videti da sam slucajno alt tabovao, i nije mi se video desktop. Razlog zašto mi se nije video desktop kada sam alt tabovao je zato što imam problem sa snimanjem, i kada pokušam da snimim nešto drugo što nije igrica, pojavi mi se error gde piše "A supported game is required to use this feature". Pokušavao sam da nadjem rešenje za taj problem da bih mogao da snimam i desktop, i saznao sam da se to dešava zbog toga što imam laptop koji ima integrisanu grafiku i grafičku karticu u isto vreme, i iz nekog razloga ne može zato da snima i igricu i desktop. Nisam imao nikakvu nameru da sakrijem neke cheatove ili slično, u videu sam samo hapsio igrača, i takodje žalba zbog koje sam dobio ban nije bila na mene, nego sam ja postavio žalbu na igrača, ne znajući da mi POV nije bio snimljen ispravno.
Ako hoćete, mogu vam dostaviti sve dokaze da mi ne radi POV na desktopu, dok snimam sa dozvoljenim programom za snimanje. Takodje ako mislite da sam pokušao da sakrijem neke cheat-ove, zamolio bih vas da me PC Checkujete i sami utvrdite da sam čist.

Igram na Grand RP projektu već preko 16 meseci, mnogo volim ovaj server i trenutno sam asistent administracije. Nisam imao nikakvu lošu nameru, samo želim da budem u mogućnosti da ponovo igram i radim posao asistenta administracije. Bio bih vam mnogo zahvalan ako biste mogli da mi pomognete.

Dokaz za error:
Slika bana:
Forum post: Rejected - LTA | 29868

Status
Not open for further replies.
Top Bottom