Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22043
Players nickname
Darius_Maximus
Suspect ID
6013
Date of violation
Sep 15, 2022
Time of violation
21:06
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=b2oUNFbT90g&ab_channel=DarijanBossGaming

Darius Maximus

Player
Player
Postovana Administracija Grand RP. Kao sto mozete da vidite u ovom POV-u ubijen sam pred pocetak ulicne trke. Posto zelim da ostanem na 9-tu poziciju na rang listi. Kao sto vidite meni je bilo onemoguceno da ucestvujem. Da objasnim malo situaciju: Kada sam stigao na mesto gde se trka odrzava video sam kako jedan lik puca na neke druge ucesnike. Kada sam svatio da ce i na mene pucati, ukljucio sam snimanje. Na zalost me je u tom trenutku vec ubio. Admina sam isto pozvao koji na zalost nije dosao, da speca situaciju. Kao sto vidite moj POV nema pocetak i znam da ne ispunjava uslov sto se trazi na forumu. Meni bitne bodove da bi opstao u top 10 trkaca niko ne moze da vrati, pa se iskreno nadam ako ima pravde, da ce te makar kazniti tog igraca ID: 6013. Hvala unapred.

radomir

Player
Player
sad kad lik dobije dva sata demorgana a nas zajebu za poene opvo treba ban lepo 30 dana za krsenje ovih noivih nedefinisanih pravila ban lepo 30 dana pa ti ubijaj ljude plus nas 30 on sam roka gg
PRAVILO DOGADJAJA MINIMUM TREBA WARN ZA OVO

Nikola Golubovic

Hard work pays off.
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o celoj situaciji.
  • Imate rok 12 sati da dostavite POV.

Darius Maximus

Player
Player
Hvala vam na odgovoru. Video ceo nemam. Jer sam snimanje pustio tek kada je taj lik pucao na mene. To sam vec obrazlozio u zalbi.

radomir

Player
Player
gg znaci u geto kad je trka pali sve oni dobiju dva sata demorgana mi dva dana na forumu zalbu prepravljamo
gg

radomir

Player
Player
ja ne znam sta ce vise dokaza decko stoji i ceka da pocne trka vidi se ko ga je ubio
stvarno je ovo dno dna

Nikola Golubovic

Hard work pays off.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • POV nije dostavljen u zadatom roku !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom