Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
30740
Players nickname
Federico_Matheson
Administrators nickname
Ante_Djukela
Date
Sep 16, 2022
Time
18:45h
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=mWBSv4AqSgQ

#Matheson

Player
Player
Kolega Bery Crack i ja (radimo za FIB) smo došli blizu bolnice u gradu jer smo preko PDA locirali osobu osumnjičenu koja je imala 5 zvezdica, išli smo u tom području i legitimisali sve sumnjive osobe dok nismo na kraju i našli trazeni osobu. Dok smo mi tu RP-ali, uzimali dokumenta i pokušavali da stavimo lisice pomenutom osumnjičenom, neka osoba mladjeg uzrasta (osnovac) se zalitalo kolima u nas (+nas je par sekundi pre toga neka osoba gazila autom), a pre toga je stao pored nas,izašao iz vozila, i pričao nešto u fazonu "Šta radite to, itd." potom je i izvadio pištolj pored 3 pripadnika FIB-a, I UPERIO GA U NAS, pravi roleplay jel'te. I tako dok je on nas zajebavao, mi njega pucali, na kraju je otišao kolima 100 metara dalje i moje 2 kolege su otrčale za njim a ja sam ostao sa ovim prvim osumnjičenim kojeg sam pomenuo na početku priče. I tu je on rekao "gle ovog šta sve radi i na kraju on će pobeći a mene ćete uhapsiti ni zbog čega" (pošto on nije ni znao da ima 5 zvezdica, noviji je igrač valjda pa je bio pokrenuo neku misiju nemam pojma). I ja sam sa tim osumnjičenim pričao baš na tu temu i opsovao sam tog lika što se zaletao kolima u nas, rekao sam nešto u fazonu "jebem ti ovakve likove što nam upropašćavaju igru"... Mislim, sve i da sam mu opsovao majku, nisam direktno tom klincu psovao nego sam pričao sa skroz drugim likom na tu temu, znači nikakva ruzna reč nije direktno upućena nekome, a svakako nisam ni vredjao roditelje nekome.

A zašto pominjem roditelje(majku), zato što prema G.P. 3.2. po kojem sam ja banovan, kaze sledeće:
  1. 3.2 Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne | Isključite zvuk 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana.
Tako da, ja to pravilo svakako nisam prekršio a i nisam nikome ništa ruzno rekao, DIREKTNO.
Pritom, od kad nije dozvoljeno psovati u IC razgovoru? (ako već pričamo o nekom roleplayu.....)

Imam i da prilozim snimak kako se ta mladja osoba zalitala u nas i vadilo pištolj pored nas, snimak nije moj već je od mog kolege Bery Crack-a koji je bio u toj celoj akciji od početka sa mnom i zajedno smo išli u tu akciju trazenja osumnjičenog u području bolnice. Priloziću deo snimka koji je ključan a to je kako se dečko zaliće u nas i kvari nam celokupni Roleplay, i kako se posle vadi pištolja na nas itd...

I mislim da je vama adminima pametnije da se pozabavite sa osobama uzrasta od 10 godina koji ne znaju uopšte šta je Roleplay a kamoli nešto više od toga, nego da jebete nas starije od 25+ godina ovde bez razloga. I mogli bi ste malo da povećate spectate nad igračima koji su u bandi/mafiji i da malo poošrtite kazne za one koji rade LTA i koji ovako provociraju kao onaj mali (gore pomenuti) i kvare tudju igru na serveru. Jer ako je server RP onda nešto uradite povodom toga.

* uz mog glavnog svedoka Bery Crack-a dodajem i 2 svedoka obična igrača koja smo došli da legitimišemo (od kojih se ispostavilo da je jedan osoba koju smo trazili).
* i da napomenem da sam ban dobio 2 minuta od kako je započeo taj haos (nema razloga da bi tad vredjao roditelje kad je sve prošlo)
* i ako ćete iskreno, dobio sam maksimalnu kaznu - za nešto što nisam ni počinio - zbog neke osobe koja ne zna pravila, kvari igru drugima, a on nije dobio apslutno ništa. Mislim da trebaju da se u buduće stvari sagledaju realno i da se stavi adminima do znanja šta je prioritet. Ako ćemo već biti RP server onda mora da se zna šta je to i kako se kaznjavaju igrači. Ne sme da se dozvoli da neko na onaj način kvari igru drugima i posle drugi da ispaštaju jer im neki osnovac (mladja osoba) dođe i pokvari neku akciju koja je traja prethodnih pola sata. Vrlo je poznato Administraciji a i ostalim igračima kako je na serveru popularno nameštati drugima Demorgan/Ban (1. napravi sranje 2. pozove admina 3. drugo lice krene da reaguje na to sranje koje je ovaj napravio 4. prvo lice izgleda kao zrtva dok drugo lice izgleda kao nasilnik a ustvari je obrnuto).

Snimak se nalazi iznad

Izvolite sliku gde piše razlog mog bana i ostale informacije:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom