Mass rdm minut pred event ceo nas fam, bez ikakvih provokacija bez ikakvog razloga.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Samo ID 18671 I 16568 su pucali.Mass rdm minut pred event ceo nas fam, bez ikakvih provokacija bez ikakvog razloga.
+ ID 10701Samo ID 18671 I 16568 su pucali.
"Bez ikakvih provokacija ili uvreda" nemojte lagat administraciju još ....Mass rdm minut pred event ceo nas fam, bez ikakvih provokacija bez ikakvog razloga.
Nemoj da stavljas moj id u tvoje poruke jer ja nisam ni imao pusku u ruci a kamo li metak opalio, izasao sam i skupljao puske sto su vam ispadale a komplekse sto imas i probleme prema meni izlijeci negdje drugo . poz+ ID 10701
Vidi se da je autor ove zalbe malo oboleoNemoj da stavljas moj id u tvoje poruke jer ja nisam ni imao pusku u ruci a kamo li metak opalio, izasao sam i skupljao puske sto su vam ispadale a komplekse sto imas i probleme prema meni izlijeci negdje drugo . poz
Ovo nije mass rdm 2 covjeka pucaju nema veze s time. A drugo koliko moje iskustvo govori ovo je klasicni bejt od strane Venom porodice.Mass rdm minut pred event ceo nas fam, bez ikakvih provokacija bez ikakvog razloga.
On je samo trcao naokolo, metak opalio nije. 2 lika ID 18671 I 16568 nakon udaranja pesnicama i raznih vrsta animacija kao sto je bacanje slina. Takodjer i ooc vredjanje. Lepo vam je receno da prestanete vi niste hteli. jbg+ ID 10701