1.Ime Porodice:CRNI CERAK
2.Vlasnik Porodice i ID: Zicer Golubovic | 24010
3.Broj kuce od porodice: 1110
4.Forum link od vlasnika porodice:Zicer Golubovic
5.Discord:sir zeks 4392
Istorija porodice
Ova prica pocinje uz odrastanje u sirotistu u Losantosu gradu . kao mali odrastao sam na ulici velikog grada prepusten sam sebi i ulici i kriminalu kao mali i neiskusan prepusten odrastanju samom sebi nailazim na klinca moje vrste te se upoznajemo i pocinje druzenje sa njim kako su godine prolazile slucajno nalecemo na bandu kako se obracunavaju te se poubijase samo je jedan od lika ostao ziv ali ranje .brzo ga povlacimo na stranu ,de on kaze mom drugu de da ode po pomoc .ubrzo stize crni auto i pokupi nas nisam znao gde idem bijo sam uplasen od sve situacije sto je se desila .al sve ima pocetak i kraj .poceli smo radi ti za nji za tu mafiju zvanu Crni cerak .ubrzo se selimo u meksiko kako bi se sve zataskalo kako su godine prolazile i tekle ubrzo sticem na presto porodice CRNI CERAK kao glavni vodja mafije okupljam ljude oko sebe ja i moj drug krecemo u avanturu i stizemo u Losantos kako bi povrstili ime CRNOK CERKA i bili glamni u gradu ..ali ima puno toga da se radi ....
Cilj porodice:
Da imamo puno biznisa, još više ljudi da bi bili najjači u gradu. Da idemo na pljačke i ostale evente.
Zanimanja porodice:
1.Postavljanje panela
2.Napad na druge porodice
3.Pljačke
4.Kupovia biznisa
Pravila porodice:
1.Zabranjeno ostaviti auto bez goriva
2.Zabranjeno pitati za rank up, prijavite se za rank up na bubici
3.Zabranjeno svađati se, psovati, vrijeđati
4.Zabranjeno spamovat u family chat
5.Zabranjeno je robati bez (5)Habibi ranka
6.Zabranjeno ulazit u evente bez pitanja
Rankovi u porodici:
1.suspend-čovjek koji je tek ušao u porodicu
2.regrut-osoba koja je tu na par eventa
3.thief-osoba koja je tu par dana
4.solider-osoba koja svaki dan ide na evente ja boss
5.habibi-osoba koja zna sva pravila
6.hitman-covjek- koji zna pravila i tu je duže vreme miki mali
7.commander-covjek koji je tu jako puno vremena zna sve kako ide
8.CO-LEADER-covjek koji nije još za bosa ali je dobar tocemo jos razmislititi
9.BOSS-moj lemi kratki
10.LEADER -zicer golubovic
logfamilije
2.Vlasnik Porodice i ID: Zicer Golubovic | 24010
3.Broj kuce od porodice: 1110
4.Forum link od vlasnika porodice:Zicer Golubovic
5.Discord:sir zeks 4392
Istorija porodice
Ova prica pocinje uz odrastanje u sirotistu u Losantosu gradu . kao mali odrastao sam na ulici velikog grada prepusten sam sebi i ulici i kriminalu kao mali i neiskusan prepusten odrastanju samom sebi nailazim na klinca moje vrste te se upoznajemo i pocinje druzenje sa njim kako su godine prolazile slucajno nalecemo na bandu kako se obracunavaju te se poubijase samo je jedan od lika ostao ziv ali ranje .brzo ga povlacimo na stranu ,de on kaze mom drugu de da ode po pomoc .ubrzo stize crni auto i pokupi nas nisam znao gde idem bijo sam uplasen od sve situacije sto je se desila .al sve ima pocetak i kraj .poceli smo radi ti za nji za tu mafiju zvanu Crni cerak .ubrzo se selimo u meksiko kako bi se sve zataskalo kako su godine prolazile i tekle ubrzo sticem na presto porodice CRNI CERAK kao glavni vodja mafije okupljam ljude oko sebe ja i moj drug krecemo u avanturu i stizemo u Losantos kako bi povrstili ime CRNOK CERKA i bili glamni u gradu ..ali ima puno toga da se radi ....
Cilj porodice:
Da imamo puno biznisa, još više ljudi da bi bili najjači u gradu. Da idemo na pljačke i ostale evente.
Zanimanja porodice:
1.Postavljanje panela
2.Napad na druge porodice
3.Pljačke
4.Kupovia biznisa
Pravila porodice:
1.Zabranjeno ostaviti auto bez goriva
2.Zabranjeno pitati za rank up, prijavite se za rank up na bubici
3.Zabranjeno svađati se, psovati, vrijeđati
4.Zabranjeno spamovat u family chat
5.Zabranjeno je robati bez (5)Habibi ranka
6.Zabranjeno ulazit u evente bez pitanja