Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24345

Yorma Obama

Player
Player
Momci iz LSPD su me slikali sa radarom na 116kmh i poslali zahtjev nakon toga su mi napisali kaznu za prekoracenje brzine
Ogranicenje u grad 120Kmh Ogranicenje na autoputu 180Kmh
Slikanje radarom je doslo na 116kmh a prije toga sam sve vozio ispod ogranicenja zamolio bih da im se skrene paznja koliko je gdje ogranicenje
ZAMOLIO BIH DA SE POGLEDA VIDEO NA VREMENU 00:27sec Kada idem 116kmh i radar me slika za prekoracenje
VIDEO DOKAZ

Nakon toga ID:27075 me veze bez ikakvog razloga bez da govorio da to radi i onda mi skida lisice na razmaku od 3m

Fasa

Player
Player
Lik koji pokušava da nabije warn, danas je to i sam reko kači ljude za stvar koja se ic rešava, nepravilan nalsov takođe poy

Lukas Anderson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • U 0:18 sekundi se vidi da ID 24345 (vozac) krece se brzinom koja iznosi 135km/h. Isto tako moram napomenuti da radar snima nonstop kada vas "Lock-a" tj kada vas zakljuca on vidi vasu trenutnu brzinu. To sto Vam je Policajac poslao "Signalizaciju" da se zaustavite jeste nakon utvrdjenog prekoracenje brzine.

Inace ovo je IC problem koji resavate IG ne preko foruma.

--- Sto se tice druge situacije ID:27075 moze Vas vezati a da nista ne kaze pise Vam gore levo, sta je doticna osoba uradila. (Ali u svakom slucaju osoba je napomenula da je u pitanju takozvani "Missclick" (slucajno vas je vezao)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom