Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23624
Players nickname
Steven_Jeans
Administrators nickname
Ante Djukela
Date
Sep 18, 2022
Time
16:03
Proofs
https://imgur.com/a/y8RY7nH

Stevenツ

Player
Player
Juce sam dobio warn od Antea.
Situacije je bila sledeca: Moj drug je otisao kod jedne familije da krade panele nazalost on je bio ranjen i odmah kada je bio ranjen su hteli da ga robaju na planini ali mu nisu izeli komunikaciju ja sam hteo da mu pomognem pa sam se popeo na planinu i dok su oni njega hteli dici sa medkitom ja sam opalio paljbu na njih kako bih uspeo da spasim svog druga tu sam ubio jednog coveka koji je bio kod njih i ucestvovao u robanju , onda sam se ja povukao uza planine i prisao do njihove kapije sa autom kako bih izvideo bolje situaciju nakon toga su me oni primetili i posli sa puskama ka meni i hteli da zapucaju ja sam se nakon toga vratio na planinu i opet poceo da pucam onda sam dobio informaciju da mi je i drugi drug ubijen sa druge strane i u tom trenutku sam dobio warn i jail.
Zvao sam anteo da popricamo ante me je veoma ispostovao i ispricao po svakom detalju sta sam ja tu tacno pogresio ali eto nisam znao da ne smem opste izlaziti da me ti igraci iz tog fama ne bi videli i zbog toga sam prekrsio to pravilo. Eto pa se sada kajem i zelim zamoliti administraciju za unwarn ja priznajem svoju gresku ali ja to nisam znao da ne smem izaci iz njihovog vidljivog kruga eto bio sam samo do njihove kapije i vratio se nazad i to nisam smeo da radim ja se stvarno izvinjavam sto sam pogresio.
Zahtevao bih unwarn jer imam stvarno zelju da udjem u neku organizaciju dda igram i obecavam da ovo sto sam sada prekrsio se nikad nece ponoviti, ja sam jedan igarc koji stvarno zeli da rpa i sve ostalo.
Ako bih ikako moglo da dobijem unwarn bio bih zahvalan...

Steven Jeans

Status
Not open for further replies.
Top Bottom