By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kako sto se vidi na video lik radi VDM,DB i sve gazi tu ispred kuce. Nemora sve da pricam vide se na video
sta je DB wtff nauci pravila retarde i kaznjem sam vec za ovu situaciju otvori oci budaletinoKako sto se vidi na video lik radi VDM,DB i sve gazi tu ispred kuce. Nemora sve da pricam vide se na video
pazi opasan je taj DBPre nego sto pocnem sa pregledom zalbe, ispravite format naslova zalbe.
Imate rok 12h.
pazi opasan je taj DB
ja netreba uciti pravila kad znam sve igrao samp 5godina i ti ces mene ucis pravila tu kad nemas 2 ciste u pravilasta je DB wtff nauci pravila retarde i kaznjem sam vec za ovu situaciju otvori oci budaletino
druze nije ti ovo samp procitaj pravila servera prvo i nemoj tu da seres nesto nauci gramatiku 29k IDja netreba uciti pravila kad znam sve igrao samp 5godina i ti ces mene ucis pravila tu kad nemas 2 ciste u pravila
+ niti ne znas staviti naslov zalbe kako treba, na spavanje brateja netreba uciti pravila kad znam sve igrao samp 5godina i ti ces mene ucis pravila tu kad nemas 2 ciste u pravila
nije ima jos 2 sata al kolko je glup nece znat promijenit naslov☠Nakon Pregleda dokaza odlučio sam odbiti ovu žalbu
- Niste ispravili žalbu u zadanom roku.
vreme je proslo...Pre nego sto pocnem sa pregledom zalbe, ispravite format naslova zalbe.
Imate rok 12h.