Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Marabunta Bloods
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 5, 2021
Time of violation
18:09/10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=d63g14SIwI4

Nikola Radovanovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Lideri marabunte i bloods mogu da se oglase povodom situacije, imate 12h.​

KiraYazumi

Player
Player
Ovako, javljam se kao Co-Leader Marabunte ( Kira Yazumi 5425 ). Moj čovek, kao što se vidi na snimku nije hteo da puca jer kao što se vidi penjanje kolima, tražio je zaklon. Samim tim je video mnogo ljudi ,,Bloods-a'' i nije hteo da puca da ne bi bio primećen i ubijen od istih. Kao što i vi znate, mi smo pobedili na BattleShipu tako što smo ubili i ,,Vagose'' i ,, Bloodse ''. Iako su se oni vratili privatnim Jat-om. Al' to je naravno, za drugi Thread, gde će se vršiti prijava na njih. Hvala na razumevanju.

Morao bih da nadodam još nešto, da li vi vidite gde pucaju Bloodsi? Ka ostrvima su pucali, a jedini smo mi bili tamo, dok su Vagosi bili na Planini. Takođe se vidi na snimku da je crveni odma na početku ubio jednog mog. :)

Djordje Blagojevic

Player
Player
Ovako, javljam se kao Co-Leader Marabunte(-Djole- 5843). Naš čovek je tražio zaklon i krenuo je prema našem autu (može se videti kako ulazi u auto i kasnije kako se penje uz brdo) nije pucao Bloods-e jer ih je bilo mnogo, dok je on bio sam, vec je ušao u auto i promenio je poziciju. Mi smo pobili sve bande i uzeli loot. Nismo timali ni sa jednom bandom.

Borna Obama

I L I K E H E L P E V E R Y O N E
Player
Ovako, javljam se kao Leader Bloods-a(-Borna Obama- 2030). Naši ljudi isključivo nisu pucali na plave jer su bili pod paljbom od strane Vagosa te im je bio jedini prioritet tada da se obrani od Vagosa!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom