Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pretnje na forumu i off topic | ID:00000

Status
Not open for further replies.
Your ID
13385
Players nickname
Gagi_Tajfun
Suspect ID
00000
Date of violation
Sep 19, 2022
Time of violation
10:11
Proofs
https://imgur.com/a/UByLO3D

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Vodite brigu momci o svom zivotu ne o tudjem. Koliko mora biti moj zivot vama zanimljiv kad morate da me prozivate i da mi pretite koliko mizerni i tuzni treba da ste. Sve najbolje

ZedDarkin

𝓦𝓲𝓷 𝓲𝓷 𝓼𝓲𝓵𝓮𝓷𝓬𝓮
Player
Vodite brigu momci o svom zivotu ne o tudjem. Koliko mora biti moj zivot vama zanimljiv kad morate da me prozivate i da mi pretite koliko mizerni i tuzni treba da ste. Sve najbolje
Moj je zivot takav da ti samo mozes da sanjas o njemu, a mi ti samo pomazemo jer ne shvatas kolko si debeo i kolko je lose po tebe da provodis 12h na pc-u

ZedDarkin

𝓦𝓲𝓷 𝓲𝓷 𝓼𝓲𝓵𝓮𝓷𝓬𝓮
Player
Imas 30 godina i balavis na forumu jer ti neko rekao da si debeo. Jer te majka zbog toga rodila ili sta?
Samo nemoj da me prijavis jer sam spomeno Majku molim te zivot mi zavisi od ove igrice vise nego tebi.
Izadji napolje malo uzmi pauzu neku od igrice nadji sebi devojku imas para ali nemas mozga i socijalan zivot.
Kurcis se nekome preko igrice a kada bi ti neko prisao ti bi poceo da trcis, a izdrzao bi 5 sekundi u sprintu jer si zadnji put trcao u 3. razredu na fizickom.Umesto sto kupujes grand coine kupi sebi clanarinu za teretanu,

Kan Kan Kan

Player
Player
Imas 30 godina i balavis na forumu jer ti neko rekao da si debeo. Jer te majka zbog toga rodila ili sta?
Samo nemoj da me prijavis jer sam spomeno Majku molim te zivot mi zavisi od ove igrice vise nego tebi.
Izadji napolje malo uzmi pauzu neku od igrice nadji sebi devojku imas para ali nemas mozga i socijalan zivot.
Kurcis se nekome preko igrice a kada bi ti neko prisao ti bi poceo da trcis, a izdrzao bi 5 sekundi u sprintu jer si zadnji put trcao u 3. razredu na fizickom.Umesto sto kupujes grand coine kupi sebi clanarinu za teretanu,
Nemoj i ti mnogo srati, vodi svoj savrsen zivot i nemoj njega da smaras. Njegov zivot, njegova stvar, ako njemu ovako odgovara, sta se mesas ti tu?

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Nadam se da ne verujes u sve sto si ovde napisao a na server nisam potrosio dinara sve najbolje

zunic

Player
Player
Kurcis se nekome preko igrice a kada bi ti neko prisao ti bi poceo da trcis, a izdrzao bi 5 sekundi u sprintu jer si zadnji put trcao u 3. razredu na
strasno je da je sve to istina !!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom