sve se vidi na slikama. Proziva me za fizicki izgled i preti mi sa tetejcem
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Moj je zivot takav da ti samo mozes da sanjas o njemu, a mi ti samo pomazemo jer ne shvatas kolko si debeo i kolko je lose po tebe da provodis 12h na pc-uVodite brigu momci o svom zivotu ne o tudjem. Koliko mora biti moj zivot vama zanimljiv kad morate da me prozivate i da mi pretite koliko mizerni i tuzni treba da ste. Sve najbolje
Nemoj i ti mnogo srati, vodi svoj savrsen zivot i nemoj njega da smaras. Njegov zivot, njegova stvar, ako njemu ovako odgovara, sta se mesas ti tu?Imas 30 godina i balavis na forumu jer ti neko rekao da si debeo. Jer te majka zbog toga rodila ili sta?
Samo nemoj da me prijavis jer sam spomeno Majku molim te zivot mi zavisi od ove igrice vise nego tebi.
Izadji napolje malo uzmi pauzu neku od igrice nadji sebi devojku imas para ali nemas mozga i socijalan zivot.
Kurcis se nekome preko igrice a kada bi ti neko prisao ti bi poceo da trcis, a izdrzao bi 5 sekundi u sprintu jer si zadnji put trcao u 3. razredu na fizickom.Umesto sto kupujes grand coine kupi sebi clanarinu za teretanu,
jel ide sta ja tetejac ili sta je tetejac ?ne zna mali ni sta ja tetejac, strasno jezivo
mali ? Imas 10 godinane zna mali ni sta ja tetejac, strasno jezivo
Nadam se da ne verujes u sve sto si ovde napisao a na server nisam potrosio dinara sve najboljeImas 30 godina i balavis na forumu jer ti neko rekao da si debeo. Jer te majka zbog toga rodila ili sta?
Samo nemoj da me prijavis jer sam spomeno Majku molim te zivot mi zavisi od ove igrice vise nego tebi.
Izadji napolje malo uzmi pauzu neku od igrice nadji sebi devojku imas para ali nemas mozga i socijalan zivot.
Kurcis se nekome preko igrice a kada bi ti neko prisao ti bi poceo da trcis, a izdrzao bi 5 sekundi u sprintu jer si zadnji put trcao u 3. razredu na fizickom.Umesto sto kupujes grand coine kupi sebi clanarinu za teretanu,
A koji si ti faktor da mu kenjasUmesto da balavis ovde po forumu i places sto ti neko vredja fizicki izgled, mozes izaci malo iz kuce i smrsas a ne da balavis 24/7 na forumu i u igrici.
A ti si onaj koji me molio i koji mi balavio u dm da te ubacim i dam HR u SAHP?A koji si ti faktor da mu kenjas
strasno je da je sve to istina !!!Imas 30 godina i balavis na forumu jer ti neko rekao da si debeo. Jer te majka zbog toga rodila ili sta?
Kurcis se nekome preko igrice a kada bi ti neko prisao ti bi poceo da trcis, a izdrzao bi 5 sekundi u sprintu jer si zadnji put trcao u 3. razredu na
Psss, nije svaka majka kao tvoja, da je svi izjebu, pa da se ne zna ko ti je cale, kopile jedno nevaspitano.NAJEBEM TI SE MAJKE DEBELE
Vrlo jadan vokabular ako vec moras da me prozivas za izgled i da mi uzimas u svoja prljava usta majku sve najbolje.NAJEBEM TI SE MAJKE DEBELE
najebem se tebi i majke i oca siso siledzijskaPsss, nije svaka majka kao tvoja, da je svi izjebu, pa da se ne zna ko ti je cale, kopile jedno nevaspitano.