Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Korupcija ORG: LifeInvader | ID: 0000

Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Redington
Suspect ID
0000
Date of violation
Sep 19, 2022
Time of violation
22:02
Proofs
https://youtu.be/FH5YYdhHxL0

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Kao što možete vidjeti osoblje iz LifeInvadera je objavilo tuđi template na moj oglas.

Da su objavili neki drugi oglas, ne bih riječi rekao, međutim objavili su template moje konkurencije i to namjerno.

Šokiran sam njihovim postupkom, i smatram da je ovo za warna, ako ne i za nešto više od toga.

Svaki dan, od 3.9.2022, kada sam kupio kancelariju, objavljivao sam oglase u vrijednosti 200-300k dnevno, i do sada su pogriješili samo jednom kad su moju poruku "Coby Redington kancelarija - hvala" pustili kao oglas. Dokaz za to: Datum: 5.9.2022.

Sada se desila još veća greška od strane LifeInvader osoblja i objavili su oglas od moje konkurencije, kao moj, što možete vidjeti klikom na link:

Ovo neće odobriti samo administrator koji je očigledno sa njima u talu ili u kombinaciji, rušeći na taj način RolePlay, koji ja i ljudi poput mene pokušavamo da izgradimo na ovom serveru.

U nadi da Vam je stalo do Roleplay-a, a ne do cifara sa desne strane monitora, nadam se da ćete sankcionisati ovaj prekršaj onako kako to Vaša pravila i nalažu.

Hvala unaprijed.

Srdačan pozdrav.

Last edited:

Siya Ashe

Player
Player
Kakav je to roleplay gde ti na oglasu pises da ljudi mogu da zarade 80.000$ dok je maksimalni profit koji igrac moze da ostvari 64.800$? Znaci ti u startu saljes oglas koji sadrzi lazne informacije i samim tim ispadas lazov i los poslodavac, losa reklama druze.

Pozdrav

Coby Redington

Player
Kakav je to roleplay gde ti na oglasu pises da ljudi mogu da zarade 80.000$ dok je maksimalni profit koji igrac moze da ostvari 64.800$? Znaci ti u startu saljes oglas koji sadrzi lazne informacije i samim tim ispadas lazov i los poslodavac, losa reklama druze.

Pozdrav
Ako ovo nije dovoljno administraciji da riješi, samim nečinjenjem sahranili ste Roleplay, i nemojte očekivati od mene i od mojih ljudi isto.

Upravo ovim primjerom, gdje se javlja konkurencija na prijavu, da brani osoblje LifeInvadera, koje očigledno koriste organizaciju za lične potrebe, imate dovoljno argumenata, a vi ćete pronaći dokaze za navode koje sam prijavio u naslovu.

Nipodaštava konkurenciju za rad lične koristi što je dovoljan argument za naslov moje prijave.

Dzigi

Player
Player
Kada si ti poslao oglas za tvoju kancelariju, na discordu je bio obrisan tvoj template na kojem je pisalo da se moze zaraditi 80k a moze 64,800 (samim tim lažne informacije si stavio), kada je obrisan taj tvoj template kolega je slučajno iskopirao drugi koji je stojao pod naslovom tvoje kancelarije. Poz

bokaa

Player
Player
Pozdrav, imate odgovor gore. Takodje screenshot gde se ne vidi ceo ekran tj. datum i vreme se ne moze prihvatit.

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Ovo je neverovatno da vi od muve pravite slona.
Kao prvo za ovakve situcije postoji LifeInvader discord sa sekcijom #žalbe gde se ovakve teme raspravljaju a ne forum i trošenje vremena adminima na stvari koje su potpuno nebitne. Javio si mi se sa zalbom da ti je upropastena reklama i da hoces odštetu? Ponudio sam ti 5k za oglas i još 20k za “odštetu” koju si ti odbio mozes misliti jer si ti veliki biznismen.
Mogao bi malo da se spustiš na zemlju i naučiš da ne možeš da praviš lažni template za biznis koji ide protiv mogucnosti skripte sto je automatska prevara i skam, a i da se svakome desi greška.
Uzivaj, pozdrav legendo da si ti meni ziv i zdrav svakako je ovo sve igrica :3

Coby Redington

Player
Ovo je neverovatno da vi od muve pravite slona.
Kao prvo za ovakve situcije postoji LifeInvader discord sa sekcijom #žalbe gde se ovakve teme raspravljaju a ne forum i trošenje vremena adminima na stvari koje su potpuno nebitne. Javio si mi se sa zalbom da ti je upropastena reklama i da hoces odštetu? Ponudio sam ti 5k za oglas i još 20k za “odštetu” koju si ti odbio mozes misliti jer si ti veliki biznismen.
Mogao bi malo da se spustiš na zemlju i naučiš da ne možeš da praviš lažni template za biznis koji ide protiv mogucnosti skripte sto je automatska prevara i skam, a i da se svakome desi greška.
Uzivaj, pozdrav legendo da si ti meni ziv i zdrav svakako je ovo sve igrica :3
Ne razumijem toliku pažnju da ste se svi akteri navoda u mom naslovu javili sa potrebom da opravdate nešto što je svima očigledno u gradu da radite.

Koristite organizacije za lične potrebe, iako je ovo samo igrica kao što kažete, mislim da vi kršite mnogo više pravila nego što ja samo želim da ukažem na njih.

Vama je krivo očigledno što imate potrebu da mijenjate vaša imena i prezimena, toliko da ih se ni sami više ne sjećate, a ja nosim svoje ime časno i pošteno od prvoga dana.

U zdravlju se gledamo. Pozz.

Coby Redington

Player
Pre nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
  • Imate rok 3h
Poštovani Nikola.

Nažalost nisam dobio odgovor IG ili na Discordu, šta treba da izmijenim.

Izmijenio sam ono što mislim da treba, a u slučaju da treba nešto dodatno, molim Vas da mi to napišete kako bi smo ispoštovali Vas i pravila.

Cijeli POV:

Nikola Golubovic

Hard work pays off.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • LifeInvader ce dobiti verbal zbog greske u postavljanju oglasa.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom