Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11981
Players nickname
Don Aca
Suspect ID
10533
Date of violation
Sep 20, 2022
Time of violation
14:05
Proofs
https://youtu.be/-jgyLzE3CBk

Don Aca

Player
Player
ubio sam ga u 14:05 i on se vratio u 14:09 saljem snimak kad je uradio nlr vidi se vreme i datum

Don Aca

Player
Player
i jos se vidi u prvom snimku kako je pricao mrtav pg plus nlr zelim da se igrac dobije obe kazne

Rame Relizz

Player
Player
Ovako decko ja nisam se vrati de si me ubio i ja sam se presvuko skroz kako ti mozes da znas dal sam to ja

Rame Relizz

Player
Player
Jos jedamput kazem nemoze biti nrl zatosto se nisam vratio na mesto de sam umro ja sam umro u ghetto a ja sam se vratio na black market

Lukas Anderson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • Obzirom da ID 10533 Je pricao dok je mrtav, bice kaznjen za prekrseno pravilo PG
  • Obzirom da ID 11981 Je cuo sta je osoba pricala i odgovorila osobi dok je bila mrtva bice kaznjena za prekrseno pravilo MG​
  • Obzirom da ID 10533Vratio se na mesto lokacije a nije sudelovao u roleplay-u nakon ubistva ne smatra se da je osoba uradila NLR. Osoba jedino moze prekristi NLR ako se vrati nakon ubistva 15 minuta i upusti se u borbu (roleplay).​

Last edited:

Don Aca

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • Obzirom da ID 10533 Je pricao dok je mrtav, bice kaznjena za prekrseno pravilo PG
  • Obzirom da ID 11981 Je cuo sta je osoba pricala i odgovorila osobi dok je bila mrtva bice kaznjena za prekrseno pravilo MG​
  • Obzirom da ID 10533Vratio se na mesto lokacije a nije sudelovao u roleplay-u nakon ubistva ne smatra se da je osoba uradila NLR. Osoba jedino moze prekristi NLR ako se vrati nakon ubistva 15 minuta i upusti se u borbu (roleplay).​
ok ali on nije kaznjen za pg a ja jesam za mg!!?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom