Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Personalna Biografija | Mare Zone | 14907

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mare_7

Player
Player
Ime:Mare Zone
Pol:Muski
Starost: 56 godina
Rasa:Mix
Nacionalnost: Americko
Otac:Ne znam ko mi je otac jer me ostavio u domu
Majka:Ne znam ko mi je majka jer me ostavila u domu
Težina:80kg
Visina:187cm
Boja očiju:Crvene
Boja kose:Siva
Tetovaže:Nemam
Hobi:Vozit auto po brdama

Opis:
Ja kad sam se rodio moja majka i moj otac me ostavili u dom-u u Los Santosa i bio sam u dom-u do 18 godine i kad sam izaso iz doma nisam mogo da nadjem poso i dosli neki stranci i rekli mi dali hoces se zaposlit u NG ja sam reko naravno da da i ja sam se zaposlio u NG i tamo sam naucio pucat vozit auta i tako dalje i posle toga ja sam hteo napustit NG ic u FIB i tamo su me zaposlili i tamo sam naucit hapsit zapljenit drogu i tako dalje i posle sam uso u PD isto tako sam hapsio ljude tamo i isli u patrolama i na talacke razlicite evente i posle sam uso u GOV tamo sam radio u zatvoru
Ishodi:
-Mare zbog stecenog iskustva u sahp-u moze da vozi offroad
-Mare moze da vezuje lice sa revloverom/tejzerom u ruci kao I da daje prvu pomoc sa revolverom/tejzerom u ruci zbog specijalne obuke u Nacionalnoj Gardi
-Mare moze da koristi oruzje poput:Heavy sniper/shotgun zbog njegove misicave gradje
-Mare moze uci u borbu 1v2 zbog raznih akcija koje je obavljao u Nacionalnoj Gardi -
Zbog svojih čestih obuka može koristiti oruzija koja nemaju fabrički serijski broj (XXX).
Mare moze da pretrazuje za revolverom/tejzerom zbog obuke u FIB

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom