Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teodor Kash
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Sep 20, 2022
Time
22:09
Proofs
00000

Teo Swayze

Player
Player
Dobro vece dobio sam ban GP6.3.Situacija je bila da sam stavljao svoje stvari dok sam bio u orgu tacnije kad sam bio u ballasima trebao sam se menjati sa drugom iz orga za ranac uzeo sam stvari i stavio u auto i zamenili se i vratio sam sebi nazad.Zelim videti nazad logove de se vidi da sam ja stavio te stvari i na kraju uzeo jer je samo postavio de sam uzeo ali nije postavio gde sam stavljao prvo te stvari.Nadam se da cu dobiti logove de se vidi da sam te sve stvari stavljao ili da admini pogledaju logove da nista nije ukradeno nego su moje stvari koje sam ja stavio u auto livo sam org jer ne zelim biti ni u jednoj org.Hvala na Citanju Teodor Kash,.Nadam de da ces Relja traziti nazad logove de se vidi jasno da sam stavljao sve u auto tacnije u jugulara i jos jednog zaboravio sam kako se zove auto...

Andrej Wbear

🪄
Player
Ja sam ucestvovao u razmeni ranca sa njim i evo su logovi da je on stavio te stvari , znaci da nije ukrao.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom