Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20824
Players nickname
Allen Sikter
Suspect ID
28294
Date of violation
Sep 20, 2022
Time of violation
00:09
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=elChDfb7UA8

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Sve se vidi na pov-u lider lspd-a pravi PG vezuje me ispred sa puskom &,
Takodje se vidi njegov kolega kako poceo da vredja i ako ne zna ko sam,
Prepoznao me po glasu i poceo da me vredja cist MG !!!

Nikola Golubovic

Hard work pays off.
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zalbu ostavljam curatorima LSPD-a

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o daljem toku situacije.​
  • Čeka se odgovor ID-a 20824.

Ima 6 sati da odgovori.

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Drugi dokaz kad me vezao posle 20sk. me odvezao i reko kao greska nakon 20sk.. jel su bili na discordu. I rekli su mu da nesme to raditi posle se izvinio i reko kao greska ja tu ne vidim da je bila greska jel htio da brani svog kolegu koji me vredjao,

& Takodje hocu pov. dokaz od igraca ID:28294 jasno se culo kako je reko da ga je zvao kolega da dodje do njega
A vidi se da taj njegov kolega nije iskoristio radio !!!

Last edited:

Fasa

Player
Player
To da l' ti mislis da jeste ili nije missclick nikoga ne zanima, covek ti je rekao da jeste a ti sto trcis ko pasce oko lspd-a da bi slikao ili snimio nesto tesko batice

Matke Magluta

Player
Player
DRUZE NAMERNO PROVOCIRAS POLICIJU I BAITAS, OVO JE KLASICAN FAILRP I NEREALNO PONASANJE FIBOVCA PREMA POLICIJI, COVEK TE JE SLUCAJNO VEZAO I TI NJEGA PRIJAVLJUJES JER JE PRITISNUO DUGME SLUCAJNO? DA LI SI TI NORMALAN SVOJE PRIJAVLJUJES?

Maras Angel

Player
Player
Drugi dokaz kad me vezao posle 20sk. me odvezao i reko kao greska nakon 20sk.. jel su bili na discordu. I rekli su mu da nesme to raditi posle se izvinio i reko kao greska ja tu ne vidim da je bila greska jel htio da brani svog kolegu koji me vredjao,

& Takodje hocu pov. dokaz od igraca ID:28294 jasno se culo kako je reko da ga je zvao kolega da dodje do njega
A vidi se da taj njegov kolega nije iskoristio radio !!!

AJDE BRE BEZI U KURAC RETARDE JEDAN!

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
DRUZE NAMERNO PROVOCIRAS POLICIJU I BAITAS, OVO JE KLASICAN FAILRP I NEREALNO PONASANJE FIBOVCA PREMA POLICIJI, COVEK TE JE SLUCAJNO VEZAO I TI NJEGA PRIJAVLJUJES JER JE PRITISNUO DUGME SLUCAJNO? DA LI SI TI NORMALAN SVOJE PRIJAVLJUJES?
Eh da tebe nema da komentarises druze ti si moj najjveci fan hehehehhe

Fasa

Player
Player
Navikli su oni da prijavljuju svoje

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Ovaj Allen Sikter je jedan veliki kreten i smeće od čovjeka. Ne mogu da vjerujem da neko može biti ovoliki govnar a prije svega degenerik, Sportski pozdravi za tebe Allen73
Volim i ja tebe, Vi ste moj verni fanovi ljubi vas Alen hehehe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom