Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9851
Players nickname
Ognjen Dizel
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Sep 21, 2022
Time
22 00
Proofs
https://streamable.com/vr5k52 https://streamable.com/3d32i9

Ognjen Nedic

Player
Player
Dobio sam ban zbog navodnog skamovanja. Dogovorili smo se da zamenimo kola jedan sa drugim za 1000 + njegovu doplatu. To se vidi na snimku broj 1 koji je on predlozio.
Nakon zamene kola, morao sam da izvadim puno vrednih stvari pre nego sto mu prodam auto. Njegov snimak broj 1 se zavrsava u 15:44 sto se moze videti po satu dole. Drugi video pocinje u 15:47. Namerno je isekao klip u trajanju od 3 minuta jer me je tad vredjao i ubio kolegu iz familije. Na kraju drugog klipa se vidi kako ja izlazim iz igre. U tom trenutku mi se igra crashovala sto mozete videti u screenshotu broj 1. Na tom screenshotu se vidi ragemp_V.exe error 21/09/2022 u 3:48:56 tacno kada sam i na video nestao. Na drugom screenshotu se vidi da sam pokrenuo igru u 15:51:41 po logu iz igre. Kada sam usao poslao sam mu lokaciju da se nadjemo. Dosao je ubrzo ali sam ja morao da idem na trening. Mama mi je rekla da moram da krenem da se spremam. Pitao sam ga da li je uredu da mu prodam auto kada se vratim oko 8 sati. On je rekao da je uredu i da ako to ne uradim do 9 da ce me okaciti na Forum. On je to uradio vec u 17:41. Kada sam dosao kuci video sam da me je vec okacio na forum....

Mislim da bi bilo posteno da dobijem unban. On i ja smo imali dogovor da do 9 sati mogu da mu prodam auto ali on to nije ispostovao. Njegov dokaz je izvucen iz konteksta i takodje fali deo kada sam se ponovo vratio na server posle crasha. Ja zelim da mu prodam auto kao sto smo se dogovorili.

Screen 1 Screenshot (147)
Screen 2 Screenshot (149)

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, dostavite POV gdje vam je igrac rekao da ce vam dati auto besplatno u roku od 12h. Posto ovdje govorite da ste se dogovorili za zamjenu a na POV-u pricate kako vam je rekao dati auto besplatno

Ognjen Nedic

Player
Player
Nazalost nemam POV, moj racunar je previse slab da bi snimao. Mi smo se dogovorili da se zamenimo. To mozete videti u njegovom 1. klipu (My Video1) u 0:27 gde kaze "Kako sad da se menjamo brate". Ja sam cak predlozio da ja dam svoj auto prvi sto mozete i cuti. Na kraju klipa sam se samo salio sa njim kada sam usao u auto i izasao. U delu videa koji je on isekao u trajanju od 3 minuta sam mu rekao da se salim i da moram da izvadim vredne stvari iz gepeka. Tu sam bio celo vreme dok mi se igra nije crashovala. Imam nameru da se zamenim ali nisam uspeo zbog gore navedenog.

Alon.

Player
Player
nije istina blokirao me na mobitelu na kraju ali je reko da ide na trening ali me je zapravo blokirao na mobitelu da se nemozemo cuti i da on sadrzi auto

Ognjen Nedic

Player
Player
Kako sam mogao da te blokiram, ako sam bio na treningu. Zasto nisi ispostovao dogovor koji smo imali, nego si me okacio pre nego sto sam se vratio. Da si rekao da neces da cekas, ja bih ti vratio auto.

Alon.

Player
Player
Kako sam mogao da te blokiram, ako sam bio na treningu. Zasto nisi ispostovao dogovor koji smo imali, nego si me okacio pre nego sto sam se vratio. Da si rekao da neces da cekas, ja bih ti vratio auto.
KAKO onda sam te zvao i piso ti poruku na mobitel i pise mi igrac sa ovakim brojem nepostoji

Ognjen Nedic

Player
Player
Bio sam na treningu, zato. Kada sam se vratio vec sam bio na forumu i nisam mogao da udjem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom