By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!daj tvoj povKao sto se vidi u POV-u pov je od mog clana familije kao sto se vidi da je Igrac pod ID pogodio, a ja sam bio iza zida.
Ti si prekrsio P.D 1.7 po P.D pravila dobijas ban. Svakako zalba bice odbijena.Kao sto se vidi u POV-u pov je od mog clana familije kao sto se vidi da je Igrac pod ID pogodio, a ja sam bio iza zida.
Video je nedostupan ?evo ti pov ma da netreba da ti dam ali nema veze budi srecan
private je kad potraze cu postavimVideo je nedostupan ?
Nismo svi trajharderi samo da se pucamo,ti sto si kidara koja nema zivot nego samo provodi 24/7 u arenu i na dogadjajima nismo mi krivi-popi malo mleka i lezi da spavas ujutru skolaHAHAHAHHA kupite ruke
druze placish zato sto sam te skinuo sa krova jos nema tvoj drug pov plakao vam je na discorduNismo svi trajharderi samo da se pucamo,ti sto si kidara koja nema zivot nego samo provodi 24/7 u arenu i na dogadjajima nismo mi krivi-popi malo mleka i lezi da spavas ujutru skola