Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Clan LSPD-a radi MG i PG| ID:16184

Status
Not open for further replies.
Your ID
22442
Players nickname
Vukasin_Paunovic
Suspect ID
16184
Date of violation
Sep 22, 2022
Time of violation
23:05
Proofs
https://youtu.be/kl9dULhDks8

Vukasin_

Player
Player
Lik iz LSPD-a mi saznaje licne podatke dok nosim masku a zatim me presvlaci u zatvorsku uniformu od napred plus mi doktor nije zaplenio nista.Ovo stvarno postaje smesno.

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Ako mi tebe nismo prijavili za pucanje u Green Zoni, ne bi ni ti trebao prijaviti nas. Fair play. Povuci zalbu Vukasine jer si i sam sebi napravio report za MG kada vidis ljude kroz zid da su gore.

Last edited:

Fasa

Player
Player
Lik iz LSPD-a mi saznaje licne podatke dok nosim masku a zatim me presvlaci u zatvorsku uniformu od napred plus mi doktor nije zaplenio nista.Ovo stvarno postaje smesno.
brao doco ti mg-as vise nego on

Vukasin_

Player
Player
Ako mi tebe nismo prijavili za pucanje u Green Zoni, ne bi ni ti trebao prijaviti nas. Fair play. Povuci zalbu Vukasine jer si i sam sebi napravio report za MG kada vidis ljude kroz zid da su gore.
Ja sam lepo naglasio da ih čujem kako pričaju a ne da ih vidim.Ne znam dal neko ima pov od početka ali ja nisam metak opalio, ali uhapsen sam zato sto je tu bio jedan fibovac koji bi dao sve na svetu da me vidi u zatvoru necu da navodim ime.Al stvarno je brate sramota da ovoliko ne učite vaše ljude ničemu.

Last edited:

Vukasin_

Player
Player
Nema prepoznavanja po glasu. "Evo su oni gore" su tvoje reci
Nisam nikog prepoznao cuo sam da pričaju gore i rekao sam ovom sto me je hapsio da me odvede na gornji sprat zato sto sam imao nešto da im kažem jer sam bio u istoj situaciji kao i taj lik sto je pričao sa njima.

Nini Car

He falls for his brother
Player
Nisam nikog prepoznao cuo sam da pričaju gore i rekao sam ovom sto me je hapsio da me odvede na gornji sprat zato sto sam imao nešto da im kažem jer sam bio u istoj situaciji kao i taj lik sto je pričao sa njima.
Kako ga cujes kroz zid

ucjibxacbnh

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu.
  • ID 16184 dobit ce kaznu za MG
  • ID 22442 dobit ce kaznu za MG

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom