By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brao doco ti mg-as vise nego onLik iz LSPD-a mi saznaje licne podatke dok nosim masku a zatim me presvlaci u zatvorsku uniformu od napred plus mi doktor nije zaplenio nista.Ovo stvarno postaje smesno.
Ja sam lepo naglasio da ih čujem kako pričaju a ne da ih vidim.Ne znam dal neko ima pov od početka ali ja nisam metak opalio, ali uhapsen sam zato sto je tu bio jedan fibovac koji bi dao sve na svetu da me vidi u zatvoru necu da navodim ime.Al stvarno je brate sramota da ovoliko ne učite vaše ljude ničemu.Ako mi tebe nismo prijavili za pucanje u Green Zoni, ne bi ni ti trebao prijaviti nas. Fair play. Povuci zalbu Vukasine jer si i sam sebi napravio report za MG kada vidis ljude kroz zid da su gore.
Nisam nikog prepoznao cuo sam da pričaju gore i rekao sam ovom sto me je hapsio da me odvede na gornji sprat zato sto sam imao nešto da im kažem jer sam bio u istoj situaciji kao i taj lik sto je pričao sa njima.Nema prepoznavanja po glasu. "Evo su oni gore" su tvoje reci
Kako ga cujes kroz zidNisam nikog prepoznao cuo sam da pričaju gore i rekao sam ovom sto me je hapsio da me odvede na gornji sprat zato sto sam imao nešto da im kažem jer sam bio u istoj situaciji kao i taj lik sto je pričao sa njima.