Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Demorgan za FAILRP + Ban za Vrijeđanje | Luka Tomson / Edita Cruz

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Filip_Vasic
Administrators nickname
Luka_Tomson Edita_Cruz
Date
Nov 7, 2021
Time
19:45
Proofs
https://imgur.com/a/2BCsOym

R3XI3L

Blocked
Blocked
Joined
Nov 7, 2021
Messages
126
Pozdrav GrandRP,

- Htio bih da podnesem žalbu na Admina Luka_Tomson i Edita_Cruz (Ne znam koji joj je nadimak).
Admin Luka Tomson se u zadnje vrijeme počeo osječati kao najmoćniji čovjek na serveru, počeo je iskorištavati svoju moć i privilegiju Admina kao i Admin/ica Edita Cruz. Luka Tomson je u zadnjih par dana bez UPOZORENJA stavio Lazar Vasic, Ale Bratkovic i Filip Vasic u zatvor na 120 minuta.

- "Zakon" koji smo mi kršili je bio da nismo bacili amuniciju oružja iz ruke nakon što su nas oživili, opljačkali i uzeli sve drugo što su mogli. Nigdje u pravilima/zakonu ne piše da mi koji smo u RP situaciji gdje nas se pljačka moramo iz Ranca/Ruke baciti stvari na pod.

- Jedan od pravila nalaže:
"6.2 Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, neprihvaćanjem / odbijanjem prve pomoći, napuštanjem igre, AFK -om ili ulaskom u unutrašnjost itd. | UPOZORITI"

- Drugo pravilo nalaže:
"6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE"

- Time je Luka Tomson skrivio i iskoristio svoju moć kada je bez pojavljivanja na događaj, bez pričanja sa ljudima, bez upozorenja, dao zatvor ljudima na 120 minuta. S time da svaki put kada smo mi bili zatvoreni na 120 minuta je Admin Luka Tomson primio Report od Strane id 1885 igrača koji mu je drug.

- Nakon što sam dobio zatvor na 120 minuta žalio sam se na rad Admina Luka Tomson Adminu/ici Edita Cruz, ispričao se, objasnio joj da sam novi na server-u da ne razumijem sva pravila i da sam Role-playao kroz cijeli događaj. Prihvatio sam bolničku pomoć, stavio sam ruke na glavu, i dopustio da me pretresu nakon čega su oni mene upucali i ponovo ubili. Nakon toga sam se stvorio u Zatvoru na 120 minuta. Nakon toga Edita Cruz me je bez navedenog razloga banala na 7 dana za vrijeđanje admina kada sam kroz cijeli događaj suradivao. Naravno da Luka Tomson nije dao upozorenje ili zatvor 120 minuta tim ljudima koji su me pljačkali BEZ ijednog Auta, jer kao što sam rekao Luka Tomson je sklon ID-u 1885 i ljubičastoj bandi.

- Admin/ica Edita Cruz je prema svemu tome pristupila djetinjasto, ne pravedno i ne zainteresirano.

Moji zahtjevi su da me se unban-a, i da se Admini Luka Tomson i Edita Cruz smjene ili dovedu u red.
Lijep Pozdrav,
Filip
 

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Joined
May 8, 2021
Messages
9,505
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Pogledajte generalno pravilo 6.14. Admini su duzni samo glavnim adminima da pokazu POV i utvrdjeno je da se uvrijedili admina samim tim admini su donijeli ispravnu odluku.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom