Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Meta gaming,Fail rp,Pg | ID 624,3024

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Martin_sprdandzija
Suspect ID
624,3024
Date of violation
Nov 7, 2021
Time of violation
10:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/20132/.......https://youtu.be/lPYiwcEYxTM

Srboje

Participant
Leader of unofficial org
Lazna optuzba da me je jurio ikada od nigde je doticni dosao i rekao da stanem ja nemam razloga da stanem nisam nista uradio da bi me pucao RP pravilo valjda nesme da puca policija prvi, ZELIM VIDEO SNIMAK 10 minuta unazad da vidimo gledao je Popov live Meta game Trovo OPET KAZEM ZELIM SNIMAK VIDECE SE I CUCE SE 100% KAKO META GAME-a

Kao sto se moze cuti na 0:25 do 0:32 Se leepo cuje kako meta game i prica doci ce 2 policajca sada po tebe jel sam rekao da sam u vladu on je to cuo na live stream-u cist meta gaming nije mogao da zna ko ga zove pop nije rekao ko zove gledao je live i video ime meta gameing zelim klip unazad njegov

Last edited:

Dusan Rose

Player
Player
Pop je covek koji je u FIB-u, to sto si ti njega zvao i rekao mu da si u vladi je tvoj probolem. A cak sam i radar imao na tebi da si kod vlade. Ukoliko admin zahteva, okacicu full snimak. Hvala

Srboje

Participant
Leader of unofficial org
Pop je covek koji je u FIB-u, to sto si ti njega zvao i rekao mu da si u vladi je tvoj probolem. A cak sam i radar imao na tebi da si kod vlade. Ukoliko admin zahteva, okacicu full snimak. Hvala
Cuje se kako kazes KAZI MU DOCICE SAD 2 COVEKA KOD VLADE kako si znao da sam kod vlade obljasni molim te gledao si live nisi mogao da cujes nikako nas razgovor meta game gledao si live a i da si znao kako si znao da sam ja ????

Dusan Rose

Player
Player
Druze na radio smo. Rekao sam mu reci coveku da ce sad doci dvojica po njega. A kao sto sam rekao imao sam radar na tebi. Nemam nameru da se rasravljam. Kada se admin oglasi nastavicemo komunikaciju.

Nikola Radovanovic

Player
Player

Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Nedovoljno dokaza, Pop je mnogo putao pomenuo vladu i kako cekas u njoj, neko je lagano mogao da shvati da si tu.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom