U videu se vidi kako me članovi porodice Reyli ubijaju i deru dok sam mrtav, id-evi su u videu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!stay madidi se kempuj u zbun siso siledzijska
sam si sebe objavio za mgU videu se vidi kako me članovi porodice Reyli ubijaju i deru dok sam mrtav, id-evi su u videu.
Druze ne blamiraj se, kakav mg. Ubijaju ga odma posle eventa.. A ti pričaš o mgu aj smisli nešto drugo. Takođe se vidi da ga više članova te familije puca bez ikakvog razlogasam si sebe objavio za mg
Pov je 1 min, zamolio bih admine da rade kako treba da se radi. Pov mora biti duzi od 1 minuta tako da je admin malo korumpiran a klip je trajanja minut i 6 sekundi. Tako da naša draga administracijo sprovodite pravila ista za sve igračeNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavite duzi POV za to imate 12h
Evo saljem dulji pov, iako se u 1.06min vidi sve sto se desilo, izasao sam iz sandy bolnice i krenuo odlaziti od nje, te su me krenuli pucati jer su bili ljuti sto su od nas izgubili mini biz, te su se derali sisos silejđiska i vidi se da su ljutiNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavite duzi POV za to imate 12h