Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19488
Players nickname
Arthur Magluta
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Sep 1, 2022
Time
20.00
Proofs
social club ban evading by Ivkezz Obama .

Arthur Johnson

Blocked
Blocked
Postovani Abrahame pisem vam jer ste chief ,
Imam molbu za unblacklist ID 19488 , stvarno nisam nista lose mislio o tom trenutku kad sam to napisao jer sam igrao sa blacklistanim igracima i jednostavno bio ispao cavulja da to nisam napisao znam da nisam trebao pisati i jako mi stalo do RS projecta .
Mozete videti da pre nisam imao probleme na ID 15810 sto se tice vredjanje admina i pravila GP 3.2 .
Dajte mi zadnju sansu evo obecavam da vas necu smarati sa ovakvim zalbama na administraciju i to .
Ne mogu da igram na DE ili EN projektima jednostavno nije mi isto , probajte vi da igrate na DE serveru ako vam nemacki nije maternji jezik a EN1 , EN2 serveru je tesko grinde pare jer je sve skupo i nema nicega na aukciji jednostavno nisam te servere krenuo da igram na vreme kad je trebalo.
Eto toliko mi se igrao Grand da sam morao promeniti IP i social club jer nisam mogao da igram znam da sam blacklisted ali ocigledno Ivkezz Obama me je na mojoj zalbi odgovorio [Nalog blacklistovan] .
Hteo bi samo unblacklisted social club da ne moram da unlink i unban ID 19488 jer sam taman poceo da igram i nekako se nisam osecao kao da sam blacklistovan jer za sebe ne mislim da sam toxic sto i nisam i mogu dokazati .
Da sam hteo samo da cutim o tome nebi licno poslao Muji Mustafic moj novi ID 15666 na kom posle igrao i bkv pitao jel trebam da strahuljem da cu na prvoj zalbi dobiti blakclist naloga .
Nisam takav da psujem ni IC bilo koga ni u RL .
Znam da nisam smeo ni u ludilu da psujem pogotovo vas i Ivkezza pogotovo zbog imate moje izvinjenje za sve .
Cekam odgovor sa postovanjem .
Srdacan pozdrav .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom