Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
928
Players nickname
Petar Loco
Suspect ID
13852
Date of violation
Sep 26, 2022
Time of violation
4:45
Proofs
https://imgur.com/gallery/SC9GsA1

Skembe Membic

Player
Player
Postovani Administratori: Lik je napsao na OOglasi da Proadje AUTO vagner nudio sam mu neku zamenu ali nije Hteo poslje sam mu rekao Idi prodaj taj kineskii Auto on je Naapisao Glupane Blkanski To je gta auto ja sam napisaoo ssta je gta ? on kaze (Mama ti je Gta) Sve se vidi na slici

MOLIM ADMINE DA DAJU STO STROGU KAZNU OVOM LIKU

Hvala unapred

Dokaz

Petra Loco

Player
Player
Razlog ti je očajan i da si imalo iskren i normalan čovjek stavio bi cijeli video kako me napadaš i vrijeđaš. A moja izjava nije nimalo uvrjedljiva po nikoga. Tvoje uvrijede prema meni jednake su kao i moje prema tebi. Očajno je sto vjesiš na forumu i jedva cekaš objaviti ljude.

Petra Loco

Player
Player
Grešku sam napravio spomenio sam mamu ali to nije nikakva velika uvrijeda. Kada te čovjek isprovocira puno se nakupi u glavi. I puknuo sam, oprostite nece se ponoviti.

Skembe Membic

Player
Player
Razlog ti je očajan i da si imalo iskren i normalan čovjek stavio bi cijeli video kako me napadaš i vrijeđaš. A moja izjava nije nimalo uvrjedljiva po nikoga. Tvoje uvrijede prema meni jednake su kao i moje prema tebi. Očajno je sto vjesiš na forumu i jedva cekaš objaviti ljude.
Brate Koliko godd da sam te vredjao sve ssaam vredjo Ig nista nisam oc kao sto si ti

Petra Loco

Player
Player
Jebiga izaslo je iz mene jer si bio bas bezobrazan, ovo ne treba da se ovako rjesava al okej. Ako si se toliko uvrijedio okej, meni je zao da nismo ko ljudi ovo rijesili a ne da se objavljujemo ovako. Lijepo sam dosao da tebe probao razgovorat ti si bjezao. Jbg

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 928 dobit će kaznu za G.P 3.1
    ID 13852 dobit ce kaznu za G.P 3.2​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom