Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9851
Players nickname
Ognjen Dizel
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Sep 26, 2022
Time
20:00
Proofs
https://youtu.be/6pU83iIBVVM

Ognjen Nedic

Player
Player
Dobio sam ban za Gp 1.3 (skamovanje). Doslo je do nesporazuma. Zeleli smo da se zamenimo auta. Nije znao da postoji opcija Zamene, pa mi je prodao svoj.On mi je prodao njegov auto za 1000. Ja sam kreno da mu prodam moj ali sam se setio da u gepeku imam puno pusaka i municije. U isto vreme mi je mama usla u sobu i rekla da moram da idem na trening. Pitao sam ga da li je u redu da mu prodam auto kada se vratim, to je oko 8 sati. Rekao je da moze, ali da ako ne dodjem do 9 da ce me okaciti na forum. Ja sam otisao na traning. Negde oko 5 on je pokuso da mi posalje poruku, ali ja nisam bio u igri, i pisalo mu je igrac sa ovim brojem ne postoji. On je mislio da sam ga ja blokirao i okacio me je oko 6 na forum, iako je dogovor bio da imam vremena do 9 sati. Kada sam se vratio sa treninga vec sam bio na forumu.

Ovde mozete videti da mi je rekao da imam vremena do 9 sati:

Molio bih vas da ukoliko zalba bude odbijena da dobijem ukratko obrazlozenje.
Hvala unapred.

Ivkezz

Player
Player
Odbijeno (Slijedeća forum žalba rezultirat će se spamingom samim time nalog će bit trajno blokiran)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom