Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Ratomir Paik
Suspect ID
317
Date of violation
Nov 9, 2021
Time of violation
10:14
Proofs
https://youtu.be/dXR9nJRlsPM

Ante Djukela

Player
Player
pozdrav, covjek je na našem parkingu od biznisa tražio glavnog, nakon cega je kolega rekao da bježi, pa ga je izazvao na duel, ali duel iz šale, on je izgubio ali on je ubio i mene na kraju bez povoda.

RaskoKilla

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Molimo vas da ispravite naslov
POV
videozapis nije dostupan

Imate 12h da ispravite​

Cortezz

Player
Player
Kao prvo ovo je moj pov,na mom pov-u se vidi gdje ti vadis pistolj te ga sklanjas,neces sigurno izvaditi pistolj na nekoga cisto nako bezveze nego da me pokusas ubiti,zahtjevam od admina da se apaic kazni jer uzima moj pov te ga postavlja a nisam mu dao dozvolu za to,ja sam id 317.

Ante Djukela

Player
Player
Kao prvo ovo je moj pov,na mom pov-u se vidi gdje ti vadis pistolj te ga sklanjas,neces sigurno izvaditi pistolj na nekoga cisto nako bezveze nego da me pokusas ubiti,zahtjevam od admina da se apaic kazni jer uzima moj pov te ga postavlja a nisam mu dao dozvolu za to,ja sam id 317.
ispprike nov sam nisam znao da se to ne smije jer ja nisam imao pov

Ante Djukela

Player
Player
isprike i tebi osobno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom