Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27873
Players nickname
Nikola Peaky
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Sep 27, 2022
Time
11:30
Proofs
https://cdn.discordapp.com/attachments/972116035941597254/1023614300478251059/RAG_ultiplar_9_25_2022_5_16_01_PM.png

Nikola Peaky

Player
Player
Znam da sam napravio veliku gresku sto sam da za main grand acc prijatelju ali obecavam da samo zelim da rpam i da se zabavim na serveru a ne da ovde igram forum vec 3 dana.Zamolio bih administraciju da ako oni zele da dobijem un ban da necu krsiti vise pravili i obicna i generalna da cu sve dobro protumaciti pre nego sto kazem ili uradim ako treba i sve pare da se sniku neka se skinu ionako mi nije do para nego do rpa.Zamolio Ikeza Obamu da procita ovo jer cu pokusati da budem bolji sto se tice sve samo da dobijem un ban.

Ivkezz

Player
Player
Pozdrav, Dostavite mi u discord DM kako ste rekli prijatelju da vam udje na nalog, Zatim ime social cluba vašeg i od prijatelja

Lukejno Guma

Player
Player
Pozdrav, Dostavite mi u discord DM kako ste rekli prijatelju da vam udje na nalog, Zatim ime social cluba vašeg i od prijatelja
Buraz decku ste prvo dali demorgan 3h za neki p.z.z 1.1 koj nije napravio dali ste mu upozorenje pa ste mu dali ban 7 dana pa ste mu dali perma ban i to sve ste mu dali u roku od 1h, i kako vam nije zao tu da vas moli a vi necete da mu date jebeni unban...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom